Elmegyek szerintem. Ha már dönthetek erről, akkor miért ne.
2016. aug. 8. 10:11
2/16 anonim válasza:
Sokat gondolkoztam, hogy elmenjek-e IGEN-nel szavazni. Ugye van az a dilemma, hogy inkább ne menjünk el, mert csak kamunépszavazás, és legalább nem lesz érvényes, viszont azért mégis csak ki kéne nyilvánítani a véleményünket. Most arra hajlok, hogy elmegyek, mert nem az a lényeg, hogy érvényes lesz-e a népszavazás, hanem az, hogy mekkora lesz az igenek/nemek aránya.
2016. aug. 8. 10:13
3/16 anonim válasza:
Megyek, és beleszarok a boritékba, így üzenek Viktornak, hogy ő is megértse.
2016. aug. 8. 10:13
4/16 anonim válasza:
Igen, elmegyek és rajzolok egy nagy fütyköst a lapra "Ezt Viktorba és az arabokba!" aláírással.
2016. aug. 8. 10:14
5/16 anonim válasza:
Jól megfizetnek érte, akkor miért ne.
2016. aug. 8. 10:22
6/16 anonim válasza:
Butaságnak tartom az otthonmaradást. Ha nem megyek el, akkor mások fognak dönteni a sorsomról.
2016. aug. 8. 11:06
7/16 anonim válasza:
Igen, megyek.
Bírom, mikor egyes pártok, akik amúgy fennakadt szemekkel borulnak le a "demokratikus elvek" mellett, most nagyban kampányolnak a távolmaradás mellett, pedig a szavazás egyike a legalapvetőbb demokratikus jogainknak, függetlenül attól, hogy ki írta ki, és milyen céllal.
2016. aug. 8. 11:09
8/16 anonim válasza:
Természetesen elmegyek, elvégre a szavazásokon határozzuk meg a jövőnket, és én szeretném ha nekem is lenne ebbe beleszólásom.
Azt meg majd mi eldöntjük, hogy igennel vagy nemmel szavazunk.
2016. aug. 8. 12:25
9/16 anonim válasza:
Nem megyek el, és annak örülnék, ha sokan tennének így, és eredménytelen lenne a népszavazás!
2016. aug. 8. 14:23
10/16 anonim válasza:
Nem megyek el. Ez a népszavazás csak a fidesz saját népszerűség növelő eszköze. Válasz arra, hogy az mszp-sek a vasárnapi bolt bagatellizálás ellen akartak népszavaztatni.
Most majd jól összejön a sok magyar, hogy megvédjük az országot a gonosz eu-tól nagyok demokratikusan, elvégre ezt mondta Viktor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!