Jobbikgyűlölők gyülekező! Indokoljátok meg, szerintetek miért vesznénk el ha a Jobbik kerülne a Parlamentbe?
Mindenhol csak a panaszkodás megy (nem mondom, hogy teljesen alaptalanul), viszont senki a füle botját sem mozdítaná meg azért, hogy változzon a helyzet nálunk. Tudom, most jönnek a pesszimisták és elkezdik ismételgetni, hogy "itt bizony nem lesz semmi". Ami pedig szintén nem igaz, mivel rajtunk múlik.
Ha semmi nem jó. Engem az érdekel, hogy a Jobbik miért nem jó. Aki tényleg meg tudja nekem mondani, az bővebben fejtse ki ha lehet.
Ja a "libsizést" is kihagytam...
A bűnbak képzést...a cigányok , a libsik meg ilyenek a bűnösök mindenért...hányinger...
Külömben is jobban teszi ha nem képez bűnbakot, és leszáll a nemzeti sérelmek nagyításáról, mert ez a kettő fasiszta eszköz...még gyanuba keveredik..olvass utánna..
Bár nem tartom magam ,,Jobbikgyűlölőnek", azért kicsit magamra vettem a kérdést. Minden törvényes módon akadályoznám, hogy kormányra jussanak, mivel kb mindenben eltér tőlük a véleményem. Például nézzük meg a 60 lépés programot:
1-10: A magyar föld védelme.
A mai világban a mezőgazdaság nem egy önmagáért való valami, aminek a célja minél több ember megélhetését biztosítani. A mezőgazdaság célja minél kevesebb munkaerő által biztosítani a népeség teljes ellátását, hogy a többiek mást tudjanak előállítani. Ezzel szemben a Jobbik leragadt valahol 1350 környékén.
11,12,16,18: Devizamentés
Állami pénzből hülyéket mentünk, mellé elüldözünk pár bankot, ezáltal tőkét. Ez egyrészt a szabad gazdaság alapelvének a semmibe tiprása, másrészt nekem kell fizetnem a szomszédom lakását. Természetesen ne hagyjunk senkit nyakig szarban, de ha logikusan végiggondoljuk, semmi kirívó ok nincs ezen intézkedésekre (persze a remek propagandaértéket leszámítva)
Népesedési fordulat(ezeket a népességre gyakorolt hatás szerint értékelem:
1: Semmit nem ér.
3: Nem ér semmit, ráadásul már van tucatnyi hasonló szervezet.
4,5: Hiszen imádjuk a bürokráciát
7: Kevés ennél undorítóbb dolgot tudok elképzelni.
9: Persze, hiszen a jövő a 8 hektáros, önellátó családi birtok. Lásd első 10 pont.
31-40: Ingyen pénz nem létezik, ergo a rezsicsökkentés máshonnan von el forrásokat, vagy éppen az adóterheket növeli. Az államosítás és ezáltal a hatékonyság növelése egyszerűen a vicc kategória. Arról nem is beszélve, hogy az államosítás alapvetően nem egy jó dolog, leggyakrabban költséges vagy jogtalan.
41-50: Miért kell a cigányokra kihegyezni ezt a dolgot? Miért kell szegény cigányokról beszélni, és nem szegény állampolgárokról? Miért cigánybűnözés, és nem általánosságban a bűnözés? Az világos, hogy a 4. és 8. pont teljesen ellentmond egymásnak?
51-60: Adósságrendezés
1-3: Semmitmondó. Ezeket akár a Jetikkel kapcsolatban is elmondhatjuk
4: Miért? Egyébként ez folyamatosan történik, természetes módon.
5: Ez a minimum, ez eddig is megvolt.
6: Hogyan? Ez a döntő kérdés, ami valahogy kimaradt.
7-9: Bullshit. Bár ha elég szépen kérleljük őket, biztos lemondanak pár milliárd forintról.....
10: Az IMF hitelek kiváltása is milyen jól bejött a Fidesznek... Adósságspirál, valaki?
Röviden ennyi velük a problémám. Ha szeretnél értelmes vitát folytatni erről (vagy valaki más), írjon pm-et.
37%-os ez vicc volt ugye? Mondtunk itt egy szót is a határontúliakról vagy keresztényekről? Orbánról pláne?
Világosan leírtam miért nem akarom a jobbikot mégcsak kormányközelben sem látni. Nem kell valami szekta tagnak titulálni, meg hasonlítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!