A MIÉP miért nem tudott soha olyan nagy támogatottságú párttá válni mint a Jobbik?
Az egyik MIÉPes haverom beverte az orrom, amikor azt mondtam, hogy a fehér karácsony koncerten nincs semmilyen érdekes zenekar.
Egy ilyen megmozdulás a suliban és 400 gyereknek egyből unszimpatikus lesz a MIÉP.
Sok primitív követője van egy pártnak, az ezt váltja ki. (nyugi nem csak a MIÉPesek között van feltűnési viszketegséggel rendelkező primitív ember, de erősen kitüntek a tömegből)
True Story
A MIÉP még létezik, és lehet még nagy támogatottságú párt és kívánom is ezt nekik.
Tartsa is meg nemzeti-radikális-hazafias arculatát, ami a határrevízió támogatását, a magyar érdekek védelmét illeti.
Szerintem az nem tett jót neki, hogy túlságosan közel került a Parlamentbe jutásakor ahhoz az álhazafi Fidesz-hez. Igaz, ezt azért tette, hogy átformálja a maga képére a Fideszt (ezt kimondta Csurka István is), de ez sajnos nem sikerült, mert Orbánék álhazafi szólamainak bedőlt a nép nagy része.
De, mint írtam, a MIÉP továbbra is létezik, szavazhatunk rá is a választásokkor. Ha nem lenne a Jobbik vagy netán negatív irányba változna, én is azt tenném.
Mert 2002-ben nem tudtak minden választókerületbe számlálót delegálni, így a fidesz-szdsz-mszp közösen elcsalták a választást, pedig 7-8% körüli eredményük lett volna. Volt olyan szavazókör, ahol csak az ismerősök egymás között több MIÉPre adott szavazatról tudtak, mint amennyi a hivatalos eredményben volt.
A Fidesz ezért nem akart újraszámlálást.
@progizo hova változzon még neked a Jobbik ennél is libsibb irányba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!