Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MIÉP miért nem tudott soha...

A MIÉP miért nem tudott soha olyan nagy támogatottságú párttá válni mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
mert nem voltak nyíltan cigányellenesek.
2016. aug. 2. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert akkoriban nagyon éles volt a harc a Fidesz és az MSZP között, fej-fej mellett voltak, minden szavazat számított. Most meg már tök mind1 kire szavazol.
2016. aug. 2. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Mert akkor még ott volt a FKGP, ami hasonló elveket vallt, mint az a MIÉP. Aztán amikor a fidesz vs mszp/szdsz párharc kialakult inkább a fideszre szavaztak a birkák.
2016. aug. 2. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Az egyik MIÉPes haverom beverte az orrom, amikor azt mondtam, hogy a fehér karácsony koncerten nincs semmilyen érdekes zenekar.

Egy ilyen megmozdulás a suliban és 400 gyereknek egyből unszimpatikus lesz a MIÉP.

Sok primitív követője van egy pártnak, az ezt váltja ki. (nyugi nem csak a MIÉPesek között van feltűnési viszketegséggel rendelkező primitív ember, de erősen kitüntek a tömegből)

True Story

2016. aug. 2. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Röviden : radikális volt és nem volt konstruktív.
2016. aug. 2. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert a MIÉP túlságosan simult a Fideszhez.
2016. aug. 2. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Még fiatal voltam, de szerintem szélsőjobbosabb volt sokkal a MIÉP, konkrétan zsidóztak rendesen, Csurka ismert antiszemita volt. Csurka éleslátóbb is volt, tudta, hogy kik irányítanak mindent (bár öreg korára meghülyült). A MIÉP nagyon kis párt volt, nagyrészt budapestiek szavaztak rá. A Jobbik kevésbé szélsőséges és fiatalosabb, "poposabb".
2016. aug. 2. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert a MIÉP tagjai nem csak szimplán gyanusak voltak, mint a Jobbiké, hanem bolndok is. Csak megkell hallgatni őket régi videókba.
2016. aug. 2. 14:33
 9/10 progizo ***** válasza:

A MIÉP még létezik, és lehet még nagy támogatottságú párt és kívánom is ezt nekik.

Tartsa is meg nemzeti-radikális-hazafias arculatát, ami a határrevízió támogatását, a magyar érdekek védelmét illeti.

Szerintem az nem tett jót neki, hogy túlságosan közel került a Parlamentbe jutásakor ahhoz az álhazafi Fidesz-hez. Igaz, ezt azért tette, hogy átformálja a maga képére a Fideszt (ezt kimondta Csurka István is), de ez sajnos nem sikerült, mert Orbánék álhazafi szólamainak bedőlt a nép nagy része.

De, mint írtam, a MIÉP továbbra is létezik, szavazhatunk rá is a választásokkor. Ha nem lenne a Jobbik vagy netán negatív irányba változna, én is azt tenném.

2016. aug. 2. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert 2002-ben nem tudtak minden választókerületbe számlálót delegálni, így a fidesz-szdsz-mszp közösen elcsalták a választást, pedig 7-8% körüli eredményük lett volna. Volt olyan szavazókör, ahol csak az ismerősök egymás között több MIÉPre adott szavazatról tudtak, mint amennyi a hivatalos eredményben volt.

A Fidesz ezért nem akart újraszámlálást.

@progizo hova változzon még neked a Jobbik ennél is libsibb irányba?

2016. szept. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!