Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Miép a mai Jobbiknál egy...

A Miép a mai Jobbiknál egy sokkal intellektuálisabb arculatú jobboldali párt volt?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 21:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Hát, Csurka a lehugyozott tréningnadrágjában....
2015. dec. 10. 21:28
 2/21 anonim ***** válasza:
45%

Ez tetszik!

Zagyva, Dúró, Novák, Vona... - és az intelligens arculat! :-)))

2015. dec. 10. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

21:32

Zagyva Gyula nem tagja a Jobbiknak.

A többi személy megítélésnél szerintem elvakít téged a gyűlölet. Vona Gábor egyetemet végzett történészként az én megítélésem szerint intelligens. Dúró Dóra politológusként szintén intelligens. Egyedül Novák Elődnek van egy kevés lemaradása az említettektől, ha jól tudom, nincs felsőfokú végzettsége.

Ne feledd, jobb tisztelni az ellenfelet, mint lebecsülni!

2015. dec. 10. 21:53
 4/21 anonim ***** válasza:
25%

"Zagyva Gyula nem tagja a Jobbiknak." - Már. De 4 évig országgyűlési képviselőjük volt.

"

A többi személy megítélésnél szerintem elvakít téged a gyűlölet. " - Nem gyűlölöm őket. Nincs okom a gyűlöletre.

Egyszerűen bohócnak tartom őket.

"Vona Gábor egyetemet végzett történészként az én megítélésem szerint intelligens. " - Az iskolai végzettség és az intelligencia nem jár kézen fogva.

"Ne feledd, jobb tisztelni az ellenfelet, mint lebecsülni!" - Nekem ők nem ellenfeleim.

2015. dec. 10. 21:57
 5/21 anonim ***** válasza:
Miépre inkább jobb módú nyugdíjasok és középkorúak szavaztak, Jobbikra pedig nem felsőosztálybeli fiatalok és családosok.
2015. dec. 10. 23:06
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
A Jobbik rafináltabb, értelmesebb. Ennek persze köze nincs a végzettséghez, egyébként aki történész létére nem hisz a finnugor nyelvrokonságban, az, hát...
2015. dec. 10. 23:23
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

A Jobbik meg az intellektuális egy mondatban.:):):)

A géniusz NovákElőddel az élen. Hogyne...agysebészek tömörülése

2015. dec. 10. 23:55
 8/21 anonim ***** válasza:
21%
Jobbik és az inteligencia , legalább nevettem egy jót.
2015. dec. 11. 09:36
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Hogy miért hiszik a libsik, hogy az intelligencia az ő privilégiumuk? Megfoghatatlan!
2015. dec. 11. 12:17
 10/21 anonim ***** válasza:
14%

#9.

Aki nem Jobbikos az mindenki "libsi"?

2015. dec. 11. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!