Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Miép a mai Jobbiknál egy...

A Miép a mai Jobbiknál egy sokkal intellektuálisabb arculatú jobboldali párt volt?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

12:44

"Aki nem Jobbikos az mindenki "libsi"?"

Nem. De a libsiken kívül más nem hiszi, hogy csak ők lehetnek intelligensek. (Az mszp szakértőzését nem számítom intelligencia bitorlásnak. Ők szimplán tudatlanok.)

2015. dec. 11. 14:05
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"De a libsiken kívül más nem hiszi, hogy csak ők lehetnek intelligensek." - Honnan veszed, hogy ők ezt hiszik?

Pont rájuk jellemző a más vélemény/ nézőpont elfogadása.

2015. dec. 11. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

17:38 "Pont rájuk [a libsikre] jellemző a más vélemény/ nézőpont elfogadása."

Nem tudom, hol élsz, talán már a Marson. A libsik a saját véleményükön/nézőpontjukon kívül semmi mást nem fogadnak el. Éppen hogy a véleményterror az egyik jellemzőjük. Ha ezt nem látod, akkor vak vagy, ill. te magad is libsi vagy, ill a Marson élsz.

2015. dec. 11. 18:11
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

" Ha ezt nem látod, akkor vak vagy, ill. te magad is libsi vagy, ill a Marson élsz." - Szerencse, hogy Te elfogadod a más véleményt, és nem hiszed, hogy csak neked lehet igazad.

Vagy esetleg libsi vagy?

2015. dec. 11. 18:41
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

18:41

Látod, ez a jellegzetes libsi kavarás, amit te is művelsz.

Én, mint személy, persze, hogy nem veszem át, nem fogadom el kritikátlanul mások véleményét. Nem vgayok birkanáyj tagja. Bármennyire nem szeretitek a fajtámat, önállóan gonsolkodom.

A libsik esetében nem egy személyről van szó, hanem banda tudatról. Vezéreket, megmondó embereket emeltek magatok fölé, és egymást is véleményfogságban tartjátok, hogy nehogy máshogy vélekedjetek, különben kiközösítés következik.

Kösz, nem kérek az okoskodásodból, a továbbiakban nem olvasom a kérdésre adott hozzászólásaidat.

2015. dec. 11. 20:26
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
*gondolkodom
2015. dec. 11. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Látod, ez a jellegzetes libsi kavarás, amit te is művelsz... Én, mint személy, persze, hogy nem veszem át, nem fogadom el kritikátlanul mások véleményét. Nem vgayok birkanáyj tagja...."

Tehát te önálló gondolkodó vagy, de másról ezt nem vagy hajlandó feltételezni. Te önállóan gondolkodsz, de mindenki, aki másként gondolkodik mint te, az "libsi".

"Kösz, nem kérek az okoskodásodból, a továbbiakban nem olvasom a kérdésre adott hozzászólásaidat." - Olcsó menekülési út.

2015. dec. 11. 20:37
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

A történészek kb. 70%-a nem hisz a finnugor elméletben. :) Írásos emlékek, genetika, mind-mind ellentmond a finnugor elméletnek.

Amennyiben a spiritualizmust nézzük, akkor igaza van a kérdezőnek. A Jobbik ugyanis sokkal inkább foglalkozik az emberek minden napos gondjaival, korrupcióval, oktatással energetikával, mint ideológiai kérdésekben. Ideológiákkal a Jobbik sokkal kevésbé foglalkozik. Nem érdeklik zsidó összeesküvés elméletek, meg egyéb hasonló baromságok.

2015. dec. 12. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Az a helyzet kedves 15-ös libsi-gyűlölő, hogy a hozzáállásod teljes mértékben liberális, csak beléd van oltva, hogy ez egy szitokszó, pedig magad is az vagy. :))
2015. dec. 12. 09:21
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

"Írásos emlékek, genetika, mind-mind ellentmond a finnugor elméletnek."

A finnugor elmélet egy nyelvészeti kérdés, kíváncsi lennék, hogy mondhat ellent ennek a genetika :D

Na ezaz a szarkavarás, amit utálok a jobbik-közeli "értelmiségben" (erősen idézőjelbe téve), lehet, hogy ti azt mondjátok, hogy a Jobbik kevésbé foglalkozik az ideológiával, holott épp ellenkezőleg, a Jobbik-közeli média, a párt lapjai stb. hemzsegnek az ilyen sz*rkavarástól, és hülyeségre nevelik rá a népet. Az áltudományos okoskodások, megalapozatlan zagyvaságok csak úgy hemzsegnek a jobbikosok között, már ami a magyar történelmet, különféle nyelvészeti kérdéseket illeti.

És most jön a csattanó: én világ életemben jobboldali ember voltam, sokáig még jobbikos is, de pont ez miatt lett nekem annyira unszimpatikus ez a párt. Illetve a másik, hogy fikázzátok a liberálisokat, hogy véleménydiktatúra jellemzi őket, miközben ha én azt mondom, hogy a magyar nyelv igenis az uráli nyelvcsalád tagja, akkor egyből zsidóbérenc nem tudom mi vagyok, mert a Novák Előd megmondta, hogy mi törökök vagyunk... Kérdem én, mi ez, ha nem véleménydiktatúra a részetekről?

Valójában ugyanolyanok vagytok, mint az általatok szidott másik oldal, és olyan kérdésekből csináltok pártpolitikai vitafórumot, amik igazából a tudományra tartoznak, rátok biztosan nem... Tehát nevetségesek is vagytok sokszor.

A másik meg, hogy attól, hogy valaki nem ért veletek egyet, még nem jelenti, hogy automatikusan baloldali, a világ nem úgy működik, hogy aki nem jobbikos, az már egyből balliberális. Én pl. jobboldali emberként fejtettem ki a fent leírt véleményemet... Bár tudom, hogy ez utóbbi mondatom sokaknak kifog majd az egybites gondolkodásán.

2015. dec. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!