Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikgyűlölők gyülekező!...

Jobbikgyűlölők gyülekező! Indokoljátok meg, szerintetek miért vesznénk el ha a Jobbik kerülne a Parlamentbe?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a panaszkodás megy (nem mondom, hogy teljesen alaptalanul), viszont senki a füle botját sem mozdítaná meg azért, hogy változzon a helyzet nálunk. Tudom, most jönnek a pesszimisták és elkezdik ismételgetni, hogy "itt bizony nem lesz semmi". Ami pedig szintén nem igaz, mivel rajtunk múlik.

Ha semmi nem jó. Engem az érdekel, hogy a Jobbik miért nem jó. Aki tényleg meg tudja nekem mondani, az bővebben fejtse ki ha lehet.

2016. aug. 7. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Azért kérdező, te sem vagy semmi. Felteszel egy kérdést, kapsz rá egy végletekig korrekt és pontos választ, aztán RTL Klubozni kezdesz :-D
2016. aug. 7. 18:48
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Engem eléggé aggaszt a muzulmán szimpátiájuk. Mi az hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye??????????????? Ezt hogy kell érteni szerinted? Jó lesz ide Magyarországra a kereszténység is, köszönjük szépen.
2016. aug. 7. 18:51
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

# 13/14 Időpont ma 18:49

Már az is agyatlan balos propaganda, hogy a Jobbik ott van a parlamentben? :-D Hát öregem, ilyen mélyre már nem tudok ereszkedni.

2016. aug. 7. 18:59
 14/26 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy a Jobbik a megváltásunk. Őszintén szólva nem tudok sokat róluk, egyedül a nevük volt mindig is meggyőző számomra (na nem az, hogy jobbak hanem, hogy jobboldal).
2016. aug. 7. 19:19
 15/26 anonim ***** válasza:
8%

[link]

Mert Vona egy idióta, lesüllyedt Gyurcsány szintjére.

2016. aug. 7. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha oldalakban gondolkodsz, akkor a büdös életben nem fogsz jól dönteni, csak szólok előre.
2016. aug. 7. 19:45
 17/26 A kérdező kommentje:
Amíg nem kerül arra sor, hogy képzetlenként kell a kormányba kerülnöm, addig szerintem nem az én dolgom, hogy döntsek.
2016. aug. 7. 19:47
 18/26 Scytha88 ***** válasza:

Én nem azért gyűlölöm a Rabbikot, amiért a ballibsik. Teljesen más okok miatt. A Cukipárttól erősen jobbra állok és álltam, mióta az eszemet tudom.

Hála Istennek tavasz óta a szavazótáboruk kb. 40%-át elvesztették, ezt még a Jobbik-közelinek mondott Iránytű Intézet is elismeri. Kezdenek felébredni az emberek, nem lehet őket a végtelenségig hülyíteni.

2016. aug. 7. 21:04
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem a Jobbikot utálom. Azt amit okozott már. Széthúzást, utálatot, gyűlöltet. Azt hogy olyanokat hirdet amitől az emberek azt üvöltik nem kell békében egymás mellett élnünk. Felébresztett egy undorító eszmét, ami a kissebbség ellen hangolja a polgárok másik részét. Pl ez amiért utálnám.

A nagy pofájukat ettől is jobban rühellem. Azt hogy ők nyíltan milyen igaz magyarnak, meg milyen becsületesenk tartják magukat, hogy ők milyen hitelesek, a többi politikus senki hozzájuk képest,huu azok nem is magyarok.. meg ők majd számonkérik az összes többit, elszámoltatják, lecsukják őket, meg ilyenek. Rosszul vagyok tőle. Ki ő? Az atyauristen hogy bárkit elszámoltasson? Ki ő? Hagyjuk már... pofátlan egy banda az a bajom. (Elárulom ez a más politikust lecsukósdi nem marha nagy becsület, csak akkor nem lennének útban, jóreggelt kivánok...)

Másrészt azét hallod sokat hogy végünk ha nyer mert a politikájuk, a programjuk öngyilkos program. Mit akar 64 vagy mennyi vármegyével...? Mit akar a csendőrséggel...? Meg keletre mit akar nyílni..? Nulla az agyuk, a programjuk. Meg ez a kilépés, meg népszavazás a kilépésről....? Mit...? Mit akar..?

Ja meg ebbe a szép hogy a cigányozással lekenyerezett szavazókkal meg tudja etetni hogy az eu nekünk nem kell... csak kiváncsi vagyok utánna honnan húzna elő lóvét...

Ja meg ezt kihagytam. Cigányozik, zsidózik, b*z*zik. Lényegtelen milyen szövegkörnyezetben. Nem érdekel hogy "jaaaaj hát ők csak a bűnöző cigányra gondolt..". Kit izgat, cigányozott, ugyanolyan mintha Thürmer kulákozna vagy parasztozna. Nem érdekel az indoka.

Na ez zavar a Jobbikban, és azhogy ilyen szavazótábora van az még rátesz egy lapáttal...

Kielégítő válasz?

2016. aug. 7. 21:54
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Ja az hogy a kurucinfonak menlevelet ad, talán támgattja is az szinténbetesz, meg a hazai pálya meg ilyen ujságjaik. Förmedvények. Kurucinfon van egy holokamu rovat, szerintük meg őszinte oldal...?miről beszélgetünk..?

Szóval értheted, az a nacionalizmus amit képvisel felébresztette a fasiszta hajlamokat, a menleveleket a fasisztáknak. Ez a bajom a jobbikkal.

2016. aug. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!