Nem lenne jobb, ha politika témában dupla pontozási rendszer lenne?
Egyetértek/nem értek egyet
És
hasznos a válasz/nem hasznos
Számtalanszor előfordult már, hogy hasznos válasszal találkoztam, amivel nem értek egyet, de attól hogy más álláspontot képvisel valaki még ugyan úgy hasznos a véleménye.
És számtalanszor találkoztam már olyan civakodással, ahol egyet értek valamivel, de teljesen haszontalan civakodás az egész és semmi köze a kérdéshez..
Ez nemcsak politika témakörben, hanem máshol is lehetne.
De szerintem semmi értelme nem lenne, sőt, dupla pirosat adnának egy piros kéz helyett, ha valakinek nem teszik egy másik ember véleménye.
Sajnos a pontozás legtöbbször - és ez különösen igaz erre a kategóriára - inkább érzelmi jellegű, semmint értelmi.
Talán az lenne a jó, ha ebben a kategóriában nem is volna lehetőség pontozni.
'Talán az lenne a jó, ha ebben a kategóriában nem is volna lehetőség pontozni.'
Akkor meg azért rinyálnának :D
Pontozás azoknál divat, akik nem akarják érveléssel tölteni az időt, vagy azzal fáradozni, kigondoljanak egy jó érvet. Ennél sokkalta kényelmesebb a pontozás.
Ha mégis eltörölnék ezt az opciót, akkor pedig lehet, hogy a fröcsögés, gyűlölködés aránya növekedne az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!