Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Kétfarkú...

Mi a véleményed a Kétfarkú kutya 'Négyszín' nevű járdafestő akciójáról?

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 11:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
a legkomolyabb vicc párt , nagyon szimpatikusak tuti rájuk fogok szavazni 18-ban 😈
2016. aug. 5. 11:29
 2/22 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon király.

Most már megmenekült a Haza.

2016. aug. 5. 11:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik.
2016. aug. 5. 11:30
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
az hogy felhívták a figyelmet a szar utak járdák minőségére meg arra hogy közterületen minden tilos még a festés virágok telepítése meg a nevetés is
2016. aug. 5. 11:43
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem zavar senkit, sőt nekem feldobta a napom amikor megláttam, hogy a közvetlen lakókörnyezetemben is alkottak. Bármilyen "illegális" közterület szépítést, rendbetételt, festést, poén gyártást támogatok. Ha időm engedi, akár segítek is nekik egyszer.
2016. aug. 5. 11:53
 6/22 A kérdező kommentje:
Én is tervezem, hogy valamikor beállok, nekem is nagyon tetszik a kezdeményezés, sokkal barátibbá teszi a várost. Jó látni, hogy más is így látja.
2016. aug. 5. 11:57
 7/22 ConnectCare ***** válasza:
62%
Szerintem egyrészt tök jó ötlet és az eredmény is tetszik, másrészt viszont kicsit jobban is együttműködhetnének az önkormányzatokkal. Nem lenne azért az sem jó, ha mindenki önkényesen teleplésüzemeltetésbe kezdhetne, mert akkor előbb-utóbb a hülyeség is megjelenik és akkor mire hivatkozva mondjuk majd azt, hogy azt az adott dolgot már nem lehet? Ha nem gerilla módon csinálnák, hanem engedélyt kérnének, biztos lehetne kapni hozzá.
2016. aug. 5. 11:59
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Az egyetlen értelmes párt a mai politikai palettán.

A járdafestés szuper!

2016. aug. 5. 12:11
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
Minden síkbarajzolhható gráf kiszinezhető 4 színnel úgy, hogy azonos színű csúcsokat ne kössön össze él, a pacák a csúcsok, a határvonalak az élek, egyszerű síkbarajzolható gráfról van szó itt is! Nem ők találták fel a spanyol viaszt!
2016. aug. 5. 12:38
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
viszont pártunk és kormányunk szerint garázdálkodtak, teljesen tönkretették a járdát, nem is beszélve a járókelőket ért lelki traumárol! ezért legkevesebb hogy mehetnek a bíróság elé :( Mo jobban teljesít :((
2016. aug. 5. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!