Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jön a Nemzeti Kutyaház?

Jön a Nemzeti Kutyaház?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm szerint jövő hónaptól olyan állatvédelmi törvények lépnek életbe, amik szerint csakis a kormány által jóváhagyott minőségű Nemzeti Kutyaházakban kell tartani az összes, hivatalosan a gazda nevén levő kutyát, aki pedig nem így tesz, attól elkobozzák a kutyáját és állatkínzás vádjában eljárás indul ellene. Egy Nemzeti Kutyaházban állítólag csak egy kutya lehet, ezek a házak 3 különböző méretben lennének kaphatóak, 80, 140 és 200 ezer forintért és szigorúan tilos lenne bármiféle módosítást elvégezni rajtuk, mert azzal csak rontanák a benne lakó állat jogait.

Ez komolyan így lesz? Nekem 3 elég nagytestű kutyám van, szóval fél millió alatt nem úsznám meg a dolgot az biztos.

#kutya #Nemzeti Kutyaház
2016. jan. 20. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyire ütődött azért csak nem lehet a Fidesz...
2016. jan. 20. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire béna provokációt már rég olvastam.
2016. jan. 20. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És a jobbik ha hatalomra kerülne tényleg meghosszabbítaná a 4es metrót miskolcig? A szomszéd kati néni azt mondta hogy ezt hallotta a buszmegállóban két jobbikos fiatal beszélgetésében!
2016. jan. 20. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
És hogy még nemzetibb legyen, ugye piros-fehér-zöld lesz és reggelenként egy hangszóróból a Himnusz fog szólni belőle, ugye? Ezenkívül Nemzeti Kutyatápot adhatsz csak a kutyusnak, amitől utálni fogja a libsiket és jól megharapja őket.
2016. jan. 20. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kérdezd meg az ismerősödet, hogy mit szívott. :-)
2016. jan. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!