A kétfarkú kutyapárt baloldali párt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 14:26
1/13 anonim válasza:
Nem. Az MKKP egy viccpárt. Nyugodtan nézegetheted a hírcsárdát, kapnak a baloldal, a fityisz meg a jobbik is.
3/13 anonim válasza:
Nem. Attól mert a jobboldalt nem szereti attól nem baloldali. Csak szeretik annak beállítani mert nem lehet sehova sorolni.
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy ballibsi. Egyébként vagy fidesznek vagy (ESETLEG!!!) jobbiknak kellene lennie és nem az!
5/13 anonim válasza:
Miért kéne fideszesnek lennie?
6/13 anonim válasza:
Csalódtam bennük. Viccpártnak gondoltam, de az utóbbi időben - vicces vagy sem - minden megnyilvánulásuk kormányellenes, bevándorlópárti, baloldali. Az elköteleződés és a vicc pedig nem fér össze.
7/13 A kérdező kommentje:
Én is csalódtam bennük, vannak dolgok amikből nem kéne viccet csinálni.
2016. aug. 24. 01:03
8/13 anonim válasza:
# 7/7 Időpont tegnapelőtt 01:03
Bagy mindenből lehet, vagy semmiből, nem?
9/13 A kérdező kommentje:
Lehetni lehet, a kérdés persze, csak az, hogy az emberek, hogy reagálják le. Az én véleményem szerint maguk alatt vágják a fát, amikor olyan dolgokból poént csinálnak, amit az emberek többsége elutasít vagy egyetért, így soha nem lesznek a parlamentben bent, max majd poénkodnak valahol. Én legalább is kiábrándultam belőlük, és ahogy látom nem vagyok egyedül.
2016. aug. 26. 23:41
10/13 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 23:41
Tehát kiábrándultál egy viccpártból, amiért viccelnek? Ez most így komolyan? Mi lesz a következő? Kiábrándulsz a pékekből, amiért kenyeret sütnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!