A kétfarkú kutyapárt baloldali párt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 14:26
11/13 A kérdező kommentje:
Nem azért ábrándultam ki mert viccelnek, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, viszont olyanok mint egy hülye gyerek kb, az a lényeg, hogy az éppen hatalmon lévő kormány intézkedéseit kigúnyolják, nem érdekli őket, hogy az emberek többsége éppen mit gondol erről a problémáról fontos vagy sem, és lehet, hogy meglepő lesz, de nem lehet mindent elpoénkodni, mert akkor komolytalanak tűnnek, és egy komolytalan párt nem képes felelősségteljesen irányítani egy államot, ezért is maradnak majd ott ahol éppen vannak.
2016. aug. 27. 13:57
12/13 anonim válasza:
# 11/11 Időpont ma 13:57
Szerintem te nem értetted meg, mi az a viccpárt...
13/13 A kérdező kommentje:
Ez is egy álláspont amit te mondasz, lehet, hogy bennem van a hiba, bár amit leírtam az az én személyes véleményem, nem kell velem egyetérteni, én személy szerint csalódtam bennük, ezért nem fogok rájuk szavazni. Akinek tetszik a jelenlegi stílusuk az majd szavaz rájuk, de, hogy poénkodjak én is, ha olyan sok ember szavaz majd rájuk, akkor rám nincs is szükségük :D
2016. aug. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!