Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MIért beszél csúnyán minden...

MIért beszél csúnyán minden jobbikos?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 10:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem, akkor ők levizelnék a párt székházát.
2010. ápr. 18. 11:52
 32/38 anonim ***** válasza:
83%

Engem tegnap banoltatni akartak a jobbikosok mert nem értettem velük egyet.

Te egyszerűen ostoba vagy, és van egy színvonal ami alá nem kellene az oldalnak alá merűlni!

2010. ápr. 18. 12:05
 33/38 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindegyik teszi ezt...Az általánosítás soha sem célravezető...Látod, szinte mindenki rádugrott, hogy Ő nem is beszél csúnyán stb. ETTŐL FÜGGETLENÜL tényleg rengeteg Jobbikos beszél csúnyán, de úgy gondolom ez nem pártfüggő. De ha már a Jobbikosok trágárságaira kell magyarázat, akkor szerintem annyi az oka, hogy könnyen felidegesítik magukat a politikán és ilyenkor automatikusan jönnek a ronda szavak...Ezek persze az emberről nagyon sok mindent elárulnak....
2010. ápr. 18. 12:23
 34/38 anonim ***** válasza:
Én nem idegesítem fel magam. Alaphangon anyázok. :)
2010. ápr. 18. 12:41
 35/38 anonim ***** válasza:

én is jobbikos vagyok,mégsem beszélek csúnyán,és vannak zsidó ismerősök is,és nem bántom őket,mint ahogy azt az embert sem,aki mindezek ellenére,hogy mindkét párt lopott, a fideszre meg az mszp-re szavazott..

Én még emlékszem a fideszes időszakra,és az mszp-t is most tapasztaltuk..Egyikből sem kérnék..

de tessék,itt egy vicc:

Orbán járja az országot. Az egyik faluban meglát egy kislányt, amint kismacskákat pakolgat sorba. Közben mondogatja:

- Itt egy fideszes cica, mellette egy másik fideszes cica, ez meg még egy fideszes cica...

Orbánnak nagyon tetszik a dolog, majdnem el is mosolyodik, és kis híján megsimogatja a gyerek fejét.

Pár nap múlva megint arra jár. A kislány megint a macskákat pakolgatja:

- Itt egy jobbikos cica, mellette egy másik jobbikos cica, ez meg még egy jobbikos cica...

Orbán ráförmed:

- Te kislány! A múltkor még fideszesek voltak ezek a macskák!!

- Igen, de azóta kinyílt a szemük....!!!

És még valami..Orbán akkor ásta el magát előttem,amikor egy öreg falusi nénikének hagyta,hogy kezet csókoljon neki,mikörbe inkább neki kéne kezetcsókolni az ilyen sokat szenvedő néniknek!Ehelyett gőgösen vigyorgott..jajjj..mi lesz még itt..

2010. ápr. 18. 13:01
 36/38 anonim ***** válasza:

Jobbikra szavaztam és kerülöm a "csúnya " beszédet.

Az IQ-m 136.

Most jön a számodra nem "hasznos":

Hát a tiéd nem tudom merre jár,de aki azért szavaz akárkire is,mert azt mondják neki,annak tuti nem sok...

Egyébként miért is beszélsz csúnyán kedves jobbikra szavazó,mert a mindenkire..aki..te is beletartozol.Csókolom.

2010. ápr. 18. 13:28
 37/38 anonim ***** válasza:
90%

Talán nem ezen az oldalon kellene lemérni "minden" jobbikost :D

Ha a férjed idióta, akkor nem a jobbik miatt idióta, hanem mert egy idióta.

2010. ápr. 18. 16:06
 38/38 anonim ***** válasza:
Jobbikos? Hát nem Gyurcsány mondta, hogy "elkurtuk"?
2010. aug. 9. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!