MIért beszél csúnyán minden jobbikos?
Kedves kérdező, a Jobbikot én se bírom. De azt ennek ellenére meg kell jegyezzem, hogy ebben a formában valóban nem szerencsés a kiírásod, mert az általánosító "minden"-be mindig bele lehet kötni. Ha úgy írtad volna, hogy "sok" vagy "a legtöbb", máris nem lett volna semmi gond, és talán még érdemi válaszok is érkeztek volna, sértegetések nélkül.
Egy LMP-s.
Én nem vagyok jobbikos, csak rájuk szavaztam, mert a családban nagy a nyomás...nem hiszem h egyedül vagyok ezzel a dologgal. Sok mindenben egyetértek a jobbikkal, de korántsem mindennel.
Egyetlen normális válasz érkezett, azt pedig egy LMP-s írta. (és ez ugye a válaszom után érkezett)
Lehet kötekedni, de örülök h az ország nagy része nem gondolta úgy h a jobbik győzzön. Sok köztük a primitív ember.
Nem válaszolok többet, nyugodtan lehet szidni az édesanyámat...bárkimet...nem érdekel.
Az egyetlen LMP-snek pedig köszi a választ.
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!