Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vissza kapjuk 2020-ban Nagymag...

Vissza kapjuk 2020-ban Nagymagyarországot?

Figyelt kérdés

Úgy tudom hogy a trianont amit 1920-ban írtak alá azt 100 évre írták alá. Ezekszerint 2020 Június 4-én vissza kéne kapnánk régi földjeinket. Annyi mindent hallottam hogy nemkapjuk vissza mert a szerződés szabályait megszegtük meg hogy az országok majd nemlesznek hajlandóak vissza adni és akkor lesz egy kis gubanc stb stb.

Tehát akkor milesz majd 2020-ban? Ha lehet akkor Pontos válaszokat kérek :p

2016. aug. 1. 21:32
1 2 3
 21/21 progizo ***** válasza:

#20.: "Nem igazán értem jelenleg mit akarsz ezzel a belső piaccal."

Szerintem te más dolgokat sem értesz a trianoni problémakörből, ezért jobb lenne, ha az időnk vesztegetése helyett inkább átmennél valamely szomszédos országba és a zavaros teóriáiddal elérnéd, hogy visszaadják nekünk a területeinket, elvégre ha nekünk tökmindegy, hogy mi hová tartozik - legalábbis ezt próbálod elhitetni velünk - akkor ugyanígy nekik is, nem? Akkor meg inkább tartozzon ismét hozzánk, amit akaratunk ellenére elszakítottak hozzánk.

2016. aug. 8. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!