Lenne értelme egy anti Fidesz klubnak?
Figyelt kérdés
csak hogy igazodjunk a fidesz színvonalhoz
ugye azért lenne értelme mert a fideszben orbán nyakába van a kolomp még nem is mond semmit és mennek a birkák
nekik semmit nem kell megmagyarázni
imf hitel
70 80 százalékos hiány mi az
kubatov botrány na és?
Meggyes füvezik és még tagadja is pedig van róla videó
Rákai "Fidesz" Philip k anyázik
bele fér
2010. ápr. 17. 23:53
24/26 anonim válasza:
szerintem nem lenne értelme. Nem tudom, hogy lehet így utálni az embereket. Én sajnálom a jobbikot. Pedig én emlékszem a 2006-os tüntetésekre, és akkor még együtt voltunk ott a jobbikosokkal. Most? annyira szörnyű belegondolni.
25/26 anonim válasza:
Orbánról mindig az jut eszembe, hogy Obama asszonya konyhakertet csinált a kertjében erre az obamavívek is elkezdték otthonukban. Itt is ezt látom, sok fideszes ismerősöm szentemberként tekintorbánra. hihetetlen az egész, ha valami rosszat mersz mondani vikire úgy támad neked mintha a testőre lenne. Utálom a cigánykirályt, de a cigányok akkor kire szavaztak volna, persze viki majd elhívja őket a második körre is, karrierista p@cs, a modern politikájával hazudja a szemedbe hogy konzervatív.
26/26 jamesbond válasza:
Egy év múlva nyugodtan kiírhatjuk a határnál hogy anti fidesz klub.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!