Lenne értelme egy anti Fidesz klubnak?
Figyelt kérdés
csak hogy igazodjunk a fidesz színvonalhoz
ugye azért lenne értelme mert a fideszben orbán nyakába van a kolomp még nem is mond semmit és mennek a birkák
nekik semmit nem kell megmagyarázni
imf hitel
70 80 százalékos hiány mi az
kubatov botrány na és?
Meggyes füvezik és még tagadja is pedig van róla videó
Rákai "Fidesz" Philip k anyázik
bele fér
2010. ápr. 17. 23:53
1/26 anonim válasza:
itt az oldalon a részeg fideszesek azt se tudják merre van Magyarország
2/26 anonim válasza:
a a fidesz kifogy az érvekből elkezdenek nácizni
ez a szintjük
4/26 anonim válasza:
Viktor nem pályát
bolygót tévesztett
5/26 anonim válasza:
Én már a választások napján megmondtam, hogy a Fidesz nem barát, akkor sokan nem hittek nekem, most már elhiszitek? :-)
6/26 anonim válasza:
mondjuk az elmúlt 8 év botrányát 16al sem lehetne kiegyenlíteni,szóval komcsi bajtársaim ne vergődjetek:)
7/26 anonim válasza:
Most még nem kaszálnál, de egy évmúlva!
Bomba üzlet.
8/26 anonim válasza:
"mondjuk az elmúlt 8 év botrányát 16al sem lehetne kiegyenlíteni,szóval komcsi bajtársaim ne vergődjetek:)
"
de azért a fityesz is vastagon benne volt :))
10/26 anonim válasza:
sőt az elmúlt 40 évben is benne van,és abban is Orbán Viktor a hibás hogy a hunok a kárpát medencében telepedtek le és nem 1000kilóméterrel nyugatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!