Miért állna érdekében egy dolgozó embernek megszavazni a feltétel nélküli alapjövedelmet?
Figyelt kérdés
Világos, hogy mindenki a saját érdekét képviseli a szavazatával, és az is, hogy az ember alapvetően önző lény. Szóval miért szavaznék én az átlagos fizummal az alapjövedelemre, amikor az tőlem vélhetően elvenne?2016. júl. 28. 12:16
22/24 anonim válasza:
"Én akkor is azt mondom, hogy nem lenne rá keret. Nem tudjátok megmagyarázni az ellenkezőjét."
Jó, de te született hülye vagy, neked nem is akarjuk.
24/24 anonim válasza:
"Született hülye vagy." Ez azt gondolom, hogy nem engem minősít, én nem írtam ilyen stílusban, és nem is személyeskedtem.
Álmodjatok alapjövedelmet, de még a minimál nyugdíj sem lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!