Nem lealacsonyítása a nőknek az, hogy a kormány a 3 vagy több gyerekes családokat támogatja?
"Úgyhogy a Fidesz jellemzően nem azt támogatja akit kellene, éppen azokat kellene ösztönözni akiknek átlag kettő a max., hogy legalább azt a kettőt meg is szüljék ide, Magyarországra!"
A kettő az kevés...
# 9:
Máskor az szokott lenni a probléma, hogy a Fidesz családi adókedvezményét meg a CSOK-ot pont, hogy a szegény minimálbéres nem tudja igénybe venni.
Most meg azt mondod, hogy egy romának megérni szülni a családi pótlékért, egy magyarnak - aki dolgozik is mellette - nem éri meg családi pótlékért, adókedvezményért és CSOK-ért.
Mi lenne az ideális felállás, miként kellene támogatni a magyar családok gyermekvállalását?
"A kettő az kevés..."
De legalább magyar!!!
Ez egyáltalán nem lealacsonyítás.
A három gyerekesek azért kapnak támogatást, mert 3 gyereket etetni/ruházni/nevelni többe kerül, mint egy gyereket, sőt ha nincs gyerek..
A karrierista bandákat miért kéne támogatni? Ők a saját lábukon is megallnak.
Megy a hiszti meg patakban folynak a könnyek amiatt, hogy milyen rettenetesen áldozatos, nehéz és megalázó dolog a gyereknevelés.
Meg a nagy faszt....
A nyári szüneteim alatt én voltam a rokonság gyerekállományának a felvigyázója, gyakran több, mint egy hétig volt rám bízva 4-5 gyerek és elmondhatom, hogy baromi könnyű dolgom volt. Túl van dramatizálva az egész, a gyereknevelés a legkönnyebb dolog a világon. Akkor tartok szünetet, amikor én akarok, azt mondhatok, amit akarok, én osztom be az időmet és nem kell attól félnem, hogy mikor jön be a főnököm és rúg ki valami jelentéktelen nüansz miatt, szóval a stressz, ami a mostani és az előző munkahelyeimen mindig is megvolt szinte nem is létezett, amíg a gyereket neveltem, szóval nem tudom mi a szart picsognak a nők, amikor az egyetlen dolog, amit tenniük kell az kb. a világ legegyszerűbb dolga. A gyerekek szerettek, én is szerettem őket, nem volt gyűlölködés, nem volt szarkeverés, nem volt fenyegetőzés, a legrosszabb, ami történhetett az az unalom volt, a közhiedelemmel ellentétben a gyerekek nem akarják folyton megölni magukat mindenféle random módon, ha képes vagy jól kommunikálni velük, akkor békés lehet a kapcsolatotok.
Lealacsonyító? Aha, meg a nagy lófaszt, az a lealacsonyító, amikor 400 forintos órabérért mosogatsz, miközben a főnököd annak hord el, aminek csak akar, neked pedig vigyorognod kell, különben kirúg. A gyereknevelés privilégium, a legkönnyebb és leginkább élvezhető feladatok elvégzésére való lehetőség egy kiváltság, ennek ellenére a nők úgy viszolyognak tőle, mintha egy darázsfészekbe kellene nyúlniuk és úgy tesznek, mintha egy szolga sorsát kellene magukra venniük. A választhatnék a mostani, vagy bármelyik valaha volt munkám és a gyereknevelés között, akkor már most telefonálnék a főnökömnek, hogy a júliusi fizetésem felét utalja el holnap, mert hétfőn már nem megyek be.
"De legalább magyar!!!"
ha valaki el akar menni, az el is fog menni
aztán majd ha rájön, hogy bécsben nem 20 millió ft egy 3 szobás lakás, akkor majd vissza is jönnek
"A nyári szüneteim alatt én voltam a rokonság gyerekállományának a felvigyázója, gyakran több, mint egy hétig volt rám bízva 4-5 gyerek és elmondhatom, hogy baromi könnyű dolgom volt."
Lol gyökért :D. Asszed a gyerek csak annyi, hogy ne ölje meg magát aztán majd 20on évesen elmegy a fenébe?
Etess már meg csak 3 gyereket abból az 5ből saját kontón, aztán kalkuláld fel, hogy mibe kerülhet egy tesileg lelkileg egészséges gyereket kiadni a kezed közül 24 éves kora körül...
19#
Most a főállású gyereknevelésről van szó te kretén, ahol az egyik szülő nem dolgozik, hanem egész nap a gyerekkel van, azt senki nem várja el, hogy szüljön egy nő 4 gyereket, aztán menjen még el nyolc órát dolgozni, mert ez kivitelezhetetlen, bár gondolom ezt a részt basztad értelmezni te suttyó. Imádom, amikor ilyen ostoba faszok akarják megmagyarázni, hogy hányas a kabát, akik szerint a gyereknevelés abból áll, hogy el kell érni, hogy a kölök ne haljon meg oszt csókolom, feladat teljesítve, egy kicsit komplexebb a dolog ennél, bár olyasvalaki, akinek egy segglyuk van az agya helyén nem fogja megérteni, szóval nem állok neki elmagyarázni a részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!