Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lealacsonyítása a nőknek...

Nem lealacsonyítása a nőknek az, hogy a kormány a 3 vagy több gyerekes családokat támogatja?

Figyelt kérdés
Ha ezeket támogatja a kormány, az azt is jelenti, hogy ezt preferálja. De akkor felmerül a probléma, hogy a nőket lealacsonyítja egy gyerekszülő biológiai gépezetté, ami nem egyenjogúság, hanem alárendeltség.
2016. júl. 24. 17:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
8%

"Úgyhogy a Fidesz jellemzően nem azt támogatja akit kellene, éppen azokat kellene ösztönözni akiknek átlag kettő a max., hogy legalább azt a kettőt meg is szüljék ide, Magyarországra!"

A kettő az kevés...

2016. júl. 24. 17:39
 12/36 anonim ***** válasza:

# 9:

Máskor az szokott lenni a probléma, hogy a Fidesz családi adókedvezményét meg a CSOK-ot pont, hogy a szegény minimálbéres nem tudja igénybe venni.

Most meg azt mondod, hogy egy romának megérni szülni a családi pótlékért, egy magyarnak - aki dolgozik is mellette - nem éri meg családi pótlékért, adókedvezményért és CSOK-ért.

Mi lenne az ideális felállás, miként kellene támogatni a magyar családok gyermekvállalását?

2016. júl. 24. 17:40
 13/36 anonim ***** válasza:
32%
Én csak egyedül a családi támogatást nem értem. Azt még megértem, hogy akinek 3 van, kapjon többet, de az egységár miért nő meg 33 rugóra. Nagy luxus volt az államtól százezreket a nagy családosok zsebében hagyni. S aki marha, még be is ugrik, félreértés ne essék, nem bántom azokat, akik eleve 3-4 utódot terveztek s gondol majd az ők iskoláztatására s lakáshoz jutás segítségére.
2016. júl. 24. 17:44
 14/36 anonim ***** válasza:
94%

"A kettő az kevés..."

De legalább magyar!!!

2016. júl. 24. 17:44
 15/36 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem lealacsonyítás.

A három gyerekesek azért kapnak támogatást, mert 3 gyereket etetni/ruházni/nevelni többe kerül, mint egy gyereket, sőt ha nincs gyerek..

A karrierista bandákat miért kéne támogatni? Ők a saját lábukon is megallnak.

2016. júl. 24. 17:45
 16/36 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek igényeivel vannak problémák, látjuk, hogy milyen fényűző életet élnek mások és vágyunk rá. Anno villany nélkül és a pottyantós wc ellenére, és had ne soroljam mi NEM volt anno, ami ma van, 5-8 gyerekes családok éltek és nem siránkoztak, hogy ez nincs az nincs, csak élték a szegényes, de boldog életüket és nem lettek bűnözők. Lassan már az is derogál az embereknek, hogy gyalog menjenek baba kocsival a sarki boltba, mert nem elég a lakás, de már az autó is olyan alap vető dolog, ami elengedhetetlen a családalapításhoz.
2016. júl. 24. 17:56
 17/36 anonim ***** válasza:
25%

Megy a hiszti meg patakban folynak a könnyek amiatt, hogy milyen rettenetesen áldozatos, nehéz és megalázó dolog a gyereknevelés.

Meg a nagy faszt....

A nyári szüneteim alatt én voltam a rokonság gyerekállományának a felvigyázója, gyakran több, mint egy hétig volt rám bízva 4-5 gyerek és elmondhatom, hogy baromi könnyű dolgom volt. Túl van dramatizálva az egész, a gyereknevelés a legkönnyebb dolog a világon. Akkor tartok szünetet, amikor én akarok, azt mondhatok, amit akarok, én osztom be az időmet és nem kell attól félnem, hogy mikor jön be a főnököm és rúg ki valami jelentéktelen nüansz miatt, szóval a stressz, ami a mostani és az előző munkahelyeimen mindig is megvolt szinte nem is létezett, amíg a gyereket neveltem, szóval nem tudom mi a szart picsognak a nők, amikor az egyetlen dolog, amit tenniük kell az kb. a világ legegyszerűbb dolga. A gyerekek szerettek, én is szerettem őket, nem volt gyűlölködés, nem volt szarkeverés, nem volt fenyegetőzés, a legrosszabb, ami történhetett az az unalom volt, a közhiedelemmel ellentétben a gyerekek nem akarják folyton megölni magukat mindenféle random módon, ha képes vagy jól kommunikálni velük, akkor békés lehet a kapcsolatotok.

Lealacsonyító? Aha, meg a nagy lófaszt, az a lealacsonyító, amikor 400 forintos órabérért mosogatsz, miközben a főnököd annak hord el, aminek csak akar, neked pedig vigyorognod kell, különben kirúg. A gyereknevelés privilégium, a legkönnyebb és leginkább élvezhető feladatok elvégzésére való lehetőség egy kiváltság, ennek ellenére a nők úgy viszolyognak tőle, mintha egy darázsfészekbe kellene nyúlniuk és úgy tesznek, mintha egy szolga sorsát kellene magukra venniük. A választhatnék a mostani, vagy bármelyik valaha volt munkám és a gyereknevelés között, akkor már most telefonálnék a főnökömnek, hogy a júliusi fizetésem felét utalja el holnap, mert hétfőn már nem megyek be.

2016. júl. 24. 17:59
 18/36 anonim ***** válasza:

"De legalább magyar!!!"

ha valaki el akar menni, az el is fog menni

aztán majd ha rájön, hogy bécsben nem 20 millió ft egy 3 szobás lakás, akkor majd vissza is jönnek

2016. júl. 24. 18:00
 19/36 anonim ***** válasza:
95%

"A nyári szüneteim alatt én voltam a rokonság gyerekállományának a felvigyázója, gyakran több, mint egy hétig volt rám bízva 4-5 gyerek és elmondhatom, hogy baromi könnyű dolgom volt."

Lol gyökért :D. Asszed a gyerek csak annyi, hogy ne ölje meg magát aztán majd 20on évesen elmegy a fenébe?

Etess már meg csak 3 gyereket abból az 5ből saját kontón, aztán kalkuláld fel, hogy mibe kerülhet egy tesileg lelkileg egészséges gyereket kiadni a kezed közül 24 éves kora körül...

2016. júl. 24. 18:05
 20/36 anonim ***** válasza:
44%

19#

Most a főállású gyereknevelésről van szó te kretén, ahol az egyik szülő nem dolgozik, hanem egész nap a gyerekkel van, azt senki nem várja el, hogy szüljön egy nő 4 gyereket, aztán menjen még el nyolc órát dolgozni, mert ez kivitelezhetetlen, bár gondolom ezt a részt basztad értelmezni te suttyó. Imádom, amikor ilyen ostoba faszok akarják megmagyarázni, hogy hányas a kabát, akik szerint a gyereknevelés abból áll, hogy el kell érni, hogy a kölök ne haljon meg oszt csókolom, feladat teljesítve, egy kicsit komplexebb a dolog ennél, bár olyasvalaki, akinek egy segglyuk van az agya helyén nem fogja megérteni, szóval nem állok neki elmagyarázni a részleteket.

2016. júl. 24. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!