Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közmunkások fognak kapni...

A közmunkások fognak kapni nyugdíjat?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Hát többet számít a nyugdíjba, Mint mszp idején a segélyen élők évei!
2016. júl. 24. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Aki most kb 35 éves vagy fiatalabb, az már nagy valószínűséggel nem fog nyugdíjat kapni itt Magyarországon, vagy csak valami nagyon minimális mértékűt, amiből nem lehet megélni. Szóval a kulcsszó: öngondoskodás, vagy összehozol pár gyereket és ha szerencséd van, talán nem hagynak éhen dögleni.

Ez van, szokj hozzá. Ezen semmiféle kormányváltás nem fog változtatni, sőt szerény véleményem szerint csak rosszabbodhat a helyzet. Ez tendencia és nincs ami megfordíthatná.

2016. júl. 24. 00:34
 3/8 A legböszmébb Feri ***** válasza:
9%
Ki van csukva!
2016. júl. 24. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

vonnak tőlük is nyugdíjjárulékot, szóval ha a jogosultsági időt ledolgozzák akkor jár

persze egyébként aki egész életében csak közmunkás volt nem tudom milyen jogon követelőzik

megpihentetné egész életében dolgozott fáradt tagjait :)

azt megmagyarázná valaki, hogy miért tartanak a közmunkások cigiszünetet? vagyis inkább miből...

2016. júl. 24. 01:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem közmunkásként kellene nyugdíjba menni.
2016. júl. 24. 02:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja , naná,nyugdíjjat. Az igaz hogy nem jó állapot ha segélyen él egyébként. Ezért kellneki az idő folyamán munkahelyet teremteni. Na most... ez nemaz. Miel jobb hogy most nem segélyen él hanem egésznap az utcán van,nem csinál semmit, és ugyanolyan összeget kap csakmost Fizetésneknevezik..? Megmondom én: semmivel. Szerintem közük nincs a nyugdíjhoz
2016. júl. 24. 07:04
 7/8 szántóvető ***** válasza:
azt nem,viszont dolgozhatnak a nyugdíjkorhatár elérése után is halálukig.
2016. júl. 24. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Közmunkában több, mint 2 évet dolgoztam eddig közalkalmazottak mellett, dolgozni szeretnék, mivel máshova eddig nem vettek fel, ezért kértem magam közmunkára. Volt, ahol több feladatom volt, mint a közalkalmazott kolléganőnek, mert nem értett hozzá és nem is érdekelte, ezért nem is volt hajlandó megtanulni, csak neki volt protekciója, nekem sajnos nincs.
2016. júl. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!