Hogy lehetnek közmunkások közalkalmazottak, vagy köztisztviselők?
Ezt Czomba Sándor mondta, a foglalkoztatásért felelős államtitkár.
Szerintem ez egy akkora baromság, hogy nem igaz.
Én is gondoltam, hogy törvényesen ez teljesen abszurd.
Nem csodálom, hogy teljesen el ment a FIDESZ maradék józanesze (ha van egyáltalán nekik).
Hát aztán tudnak spórolni a nagykutyák. -_-
Akkor minek hazudnak Viktorék, hogy az Önkormányzatok minenre megkapják az állami normatívát, hogy mindenre legyen elég pénzük, ha egyszer az önkormányzat meg spórol a pénzen...
Nagyon nem értem ezt az egészet.
Valami nagyon sántít nekem a dologban.
Csavargó bandák lopták szét az országot 1990 óta!
Össze kellene mindegyiket szedni és agyba-főbe verni a mocskos zsiványokat!
Aki e témáról akar beszélni, legalább a szavak jelentésével legyen tisztában. A közalkalmazott, vagy köztisztviselő a közfoglakoztatott egy kategóriája, része. A közalkalmazottat a köz foglalkoztatja. Azon, hogy Czomba nem tud magyarul, nem csodálkozom.
A közmunkás is egy kicsavart szó, aki nem tud magyarul, ennyire telik neki. A kormánytisztviselő például közmunkát végez. A köz számára végez munkát. Ezt jelenti a közmunka.
Ezért azt javaslom, orbitális ismerethiányt ne kezdjünk el magyarázni, pláne ne megvitatni. Abból csak sületlenség keletkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!