Miért baj az, ha szeretek magyar lenni? Miért lett divat utálni a saját népünk?
Néha ha problémám van biciklizek 50 kilométert, kiülök egy domb tetejére, gyönyörű a táj, csendes minden, boldogság fog el és örülök hogy magyar lehetek, magyar honban élhetek!
A pénz nem minden, lehet az embernek sok pénze, ha nem érzi otthon magát! Magyarul beszélnek körülöttem, magyar kenyeret eszek, az erkélyemen paprikát és paradicsomot termesztek, boldogan élek a hazámban!
Adhattok nekem 4-5x ennyi keresetet is, én akkor is inkább itthon maradok! A gyerekemnek kartonpapírból és szövetből csinálok mini kressz pályát karácsonyra, hogy tudjon a játék autóival játszani rajta, a feleségem köt neki pulcsit! Lehet hogy nincs sok pénzünk és néha nincs mit enni, de boldogak vagyunk és szeretjük egymást és otthon vagyunk és ennek örülünk! Egymásnak örülünk nem a pénznek!
Nagymamáink, ükmamáink a háború alatt tudtak gyereket nevelni, nem rinyáltak milyen rossz nekik, pedig sokkal rosszabb sorsuk volt, de ők nap mint nap tették a dolgukat, amikor gazdasági világválság volt, és egyik napról a másikra annyira felment a kenyér ára, hogy egy havi fizetésből sem lehetett megvenni, akkor sem siránkoztak, nem érdekelte őket, hogy rádió is csak 2 van az utcában! Nem érdekelte őket, hogy rossz a sorsuk, mégsem hasonították magukat Afrikához, küzdöttek, ők szebb jövőt akartak a gyerekeiknek! Büszkék voltak arra, hogy magyarok!
Ha a világháború során képesek voltak összeszedni magukat az emberek és éhínység, rossz körülmények között képesek voltak gyereket nevelni, szerető családként összefogni a rossz időkben, akkor mit nyavajgunk hozzájuk képest! Arany életünk van!
ű
Tenni kéne! Cselekedni, hogy jobb legyen a hazánk! Attól hogy a homokba dúgjuk a fejünket, és folyamatosan csak a vezetőinket hibáztatjuk, még nem lesz jobb semmi! Mi vagyunk Magyarország lakossága, mi alkotjuk Magyarországot! Mi határozzuk meg mi lesz a jövőnk! Ha mi ezt szeretnénk, siránkozni folyton, önmagunkat gyalázni, akkor ezek maradunk, Európa pöcegödre!
Ébredjetek fel végre és siránkozás helyett cselekedjetek!
ma 19:21
Te fiatal vagy ugye? Csak mert nagyon úgy tűnik, hogy a propagandákat hangoztatod!
2010 előtt nekem úgy rémlik, hogy romokban volt az oktatás és egészségügy, és az akkori kormány kétségbeesetten próbált tüneti kezeléseket csinálni, pl egy ilyen tüneti kezelés lett volna a tandíj, vagy a vizitdíj is! Az emberek az utcákon voltak 2006-ban, mert annyira kilátástalannak látták a helyzetüket, és szinte forradalmi hangulat volt, annyira úgy érezte mindenki, hogy a kormány szétverte az egész országot (beleértve az egészségügyet és az oktatást is), emellett nem tudom honnan szeded az állam "hitel" témát, de az állam adósságunk kissé csökkent azóta, meg stagnál, pont hogy az MSZP idején nőtt drasztikusan, és ennek ellenére még az élet színvonal sem volt jobb!
Nekem nem úgy tűnik, mintha most nőne az állam "hitel" és nem 2010 előtt!
Árokpart: Mondhatnál legalább egy olyan intézkedést, ami jó az országnak és előbbre viszi az országot! Ami nem csupán a gazdagoknak jó, hanem a lakosság többségének is. Ilyenről nem tudok egyetlenegyről sem.
A kérdezőnek: két lányom is külföldön él, és nem csak engem, de a testvéreiket is segítik. Nélkülük nagyon rosszul élnénk, sokkal rosszabbul, mint 2010 előtzt. De soha nem tagadják ott kint sem, hogy magyarok.
ma 19:41
Mert most ki szervezi a tüntetéseket, nem az ellenzék? XD könyörgöm ez hozzá tartozik a politikához, ki mást fogná össze az elégedetlen embereket, ha nem egy párt?
Nem kell ezt démonizálni, meg gonosz dolognak beállítani!
A sok rihes ballipsi sajnos nem érti, hogy mennyire jó minden és mennyire szeretjük mi Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat!
Nem érthetik, mert nekik Soros Györgyért dobog a szívük meg a lispibolsizmusért! Nem bicikliznek dombtetőn a lipsik merengeni, mert ők ne Magyarok!!!
Honnan jött ez az ökörség, hogy 2010 előtt ilyen rossz volt meg olyan rossz volt, aki élt akkoriban annak nem volt rossz!
Azt is hosszasan lehetne sorolni, hogy mennyi minden rosszabb mint 2010 előtt volt! Jó nagy lista lenne.
Arról meg ne az MSZP tehessen már, hogy 2008-2009-ben lejtmenetbe került az ország. Mert hát ugye volt egy ilyen "apróság" mint a legnagyobb gazdasági válság az 1929-es óta, de a fideszesek agyát annyira ellepi a hazugságköd, hogy ők még azt is a "gyurcsánybajnaiék" nyakába akarják varrni. Azt már nem teszik hozzá, hogy "gyurcsánybajnaiék" leváltása után még három évig államcsőd közeli szinten volt az ország, mert az rombolná a Fidesz imidzsét, azt meg végképp nem, hogy a gazdasági fejlődésünk jobbára Németországnak köszönhető -amint a németek elkezdtek kijönni a válságból kihúztak minket is a felpörgő fogyasztásukkal- mert kínos lenne bevallani, hogy nem a Matolcsy unortodoxia győzedelmeskedett a tekergő válságkígyó felett, hanem a bázishatás...
Aki meg azt meri mondani, hogy az oktatásügy meg az egészségügy jobb helyzetben van mint 2010 előtt az nem ezen a világon él, van olyan kórházi osztály, ahol a gumikesztyűn is spórolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!