Miért vált szokássá ebben a rovatban a Fidesz-szimpatizánsok lepontozása?
"Xys-1 válasza:
mert baromira nem csípjük a Fideszt azért!"
Ezek szerint nem csak a Fideszt nem csíped, hanem mindenkit, aki fideszes, így engem sem. Ezért pontozol le.
"Mert Magyarországon senki se szimpatizáljon egy magyarellenes párttal."
Ezzel egyetértek, mégis van aki Bajnait és Gyurcsányt isteníti, pedig ők és a pártjuk tényleg magyarellenesek.
"Mert Magyarországon senki se szimpatizáljon egy magyarellenes párttal."
Mondjuk nem igazán értem, hogy a lepontozás hatására miért is szimpatizálna valaki kevésbé egy adott párttal. Lehet, hogy éppen megerősíti a hitében.
az a baj hogy a mas velemenyet nem csiped es ez foleg ha az nem ert veled egyet
akkor turbomagyar nota indul egy-ket-ha.......
Itt mindenki lepontozza az ellenkező véleményű választ.
A balosok lepontozzák a jobbosakat, a jobbosok meg a balosokat.
"Ezek szerint nem csak a Fideszt nem csíped, hanem mindenkit, aki fideszes, így engem sem. "
Szóval ha A B-nek a véleményével nem ért egyet, abból az következik, hogy A "nem szereti" B-t? Micsoda logika!
Nem a fideszeseket kell lepontozni, hanem a logikátlanul gondolkodó idióta válaszokat, és mivel az országban több fideszes van, mint maszopos, így matematikai törvényszerűség, hogy több a fideszes idióta.
Kit érdekel a pontozás?
Egy vicc mint az egész site, ráadásul azért kár mást írni mint amit gondolsz azért, hogy másoknak tetszen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!