Tisztelt JOBBIK szimpatizánsok! Felajánljátok a MAZSIHISZ-nek adótok 1%-át?
Ugye, hogy követi? Féltem, hogy nem, de most megnyugtattál, remélem nem szarkasztikusan fogalmaztál az előbb. Féltem kiírni ezt a kérdést, de mivel biztos vagyok benne, hogy a Jobbik nem antiszemita, ezért meg mertem tenni.
Szebb jövőt!
"Nem tudom, hogy jobb e, de én jobbik szimpatizánsként ezt ajánlom. Hiszen mi nem vagyunk antiszemiták, én magam is negyedrészt zsidó vagyok."
na látod, az a negyednyi zsidó is kibújt belőled, inkább a mazsihisznek kérnéd az 1%ot, mint a beteg gyerekeknek. szomorú :D
"Úgy hallottam, hogy ti a híresztelésekkel ellentétben valójában nem is vagytok antiszemiták."
Elég rosszul hallottad. A zsidóknál semmit sem utálok jobban. Nem ajánlok fel semmit!
"Tisztelt JOBBIK szimpatizánsok! Felajánljátok a MAZSIHISZ-nek adótok 1%-át?"
Majd ha a zsidók felajánlják az övékét a Magyar Gárdának. Vagy ha megígérik, hogy a felajánlott pénzből egy útra szóló repjegyet vesznek Izraelbe és vissza se jönnek, akkor lehet még róla szó. Mert ők ugye szavahihető emberek, akik megtartják az ígéreteiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!