Vannak itt olyan korábbi Fidesz-szimpatizánsok, akik nagyot csalódtak a mostani Orbán-kormányban?
Figyelt kérdés
Mi a csalódás oka nálatok?2012. okt. 2. 18:04
2/9 anonim válasza:
Á, olyan nincsen. Különben is, ami rossz ebben az országban az elmúltnyolcévben történt és 2050-ig történni fog, azért gyurcsányahibás. Meg a pirézek.
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, ide számítok-e, mert soha nem voltam igazán szimpatizáns, inkább az, akit a közvéleménykutatók bizonytalannak neveznek. Mindenesetre én rájuk szavaztam két éve, és csalódtam. Azt gondoltam, hogy nem lesz hirtelen minden tökély, de azért ez túlzás, hogy még rosszabb lett.
4/9 anonim válasza:
Ja és a csalódás oka leginkább az oktatás átalakítása, de mérhetetlenül zavar a kormányoldal beképzeltsége, a forradalmárkodás, az új alkotmány, és a KDNP.
5/9 anonim válasza:
Ezt ők általában nem vállalják fel! Sajnos, pedig itt kezdődne a hiba javítás, a probléma felismerésével!
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számítok, előző választásnál csak 18 voltam, így szülők szerint szavaztam. 2014.-ben biztos nem rájuk szavazok és szintén az oktatás átalakítása miatt. Ez a fő ok de van más is, de szerintem anyu és a nővérem sem fog többet rájuk szavazni.
7/9 anonim válasza:
apukám is csalódott bennük, így legközelebb már a Jobbikra fog szavazni
és ti?
8/9 anonim válasza:
Hát persze. Ők még nem tették tönkre az országot. Csak fogják. Már megint egy "vak tyúk is talál szemet".
9/9 anonim válasza:
önjelölt jövendőmondó, aki csak beszél a világba, ráadásul alaptalanul, lásd az eddigi tiszavasvári és/vagy gyöngyöspatai gazdasági-társadalmi fejlődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!