Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne megbuktatni a...

Hogy lehetne megbuktatni a fideszt, mi az oka annak, hogy ennyire tartósan vezető pozicióban tud lenni, méghozzá ekkora fölénnyel?

Figyelt kérdés

Gyurcsányozós válaszokat nem kérek, már rég nincs súlya politikai értelemben, egyébként is, mások sem tudják megbuktatni Orbánt, a Jobbik sem többek között, pedig annak aztán végképp nincs semmi köze Gyurcsányékhoz...

Mivel érte ezt el a fidesz? A rendszerváltás óta ez példátlan hatalom...

2016. júl. 20. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Még véletlenül se gondolok semmiféle erőszakra, de ha akármilyen oknál fogva OV kikerülne a Fidesz pártvezetéséből, megszűnne pártelnök lenni, akkor a Fidesz szétesne. OV a Fidesz lelke. Ezért is démonizálja őt a magát demokratikusnak nevező ellenzék.
2016. júl. 20. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Tessék, itt a megoldás.

Vuduzzátok meg Orbánt.

Ha kiütöttétek a nyeregből, akkor széthullik a Fityesz.

2016. júl. 20. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:
11%

Eddig sajnos Fidesz az aki a "legerősebb" Más pártok csak vergődnek. Én A jobbikban látok némi esélyt arra hogy népszerűbbek lesznek folyamatosan de velük se lennén előrébb. A többi pártot hagyjuk szerintem, azok már semmit sem érnek. A Fidesz egy az egyben csal és hazudik a dolgokról direkt úgy variálnak hogy ők jöjjenek ki győztesként a választásokon. A gond az hogy kevés ember jár szavazni amivel erősítik csak a Fideszt mert a hívők rájuk szavaztak az ellenzékek meg nem voltak elegen ehhez, és az emberek többsége egyáltalán nem szavazott ami gyakorlatilag annak felel meg hogy egyet értenek a fidesz győzelmével.

Én személy szerint egy pártnak sem erek elhinni semmit. Én felmérem hogy melyik az ami egy fokkal jobb és aszerint hozok majd döntést, de igazat megvallva én független vagyok.

2016. júl. 20. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Konkrétan az Mszp most küldte félre, az egyetlen használható emberét a Botkát.

Mi Szegeden mint Mszp-s polgármesterű város, csak a Botka miatt szavaztunk az Mszp-re.

A közgyűlés is Botka miatt Mszp-s. A pártvezetésben a ősi múmiáknak meg fontosabb volt a saját helyzetük, mint a párt érdeke. Ennyi. Az Mszp kinyírta magát. Remélem csinál a Botka egy saját pártot, és akkor lenne az országban egy hiteles párt, egy a többihez képest fényévekkel hitelesebb politikussal. Na, akkor elmennék én is szavazni mert volna kire! Így meg reménykedek, hogy lesz addig Kétfarkú Kutya párt.

2016. júl. 20. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem a Fidesz érdeme, inkább a hitványsága és szerencse. Jobban utálják a bdalolalt. Illetve amikor 1-2 éve kezdett radikálisan csökkenni a népszerűségük, és a Jobbik még jobban növekedni, pont akkor jött a migránsválság. Ha a migránsválság véget ér, végük. Az MSZP is roppant népszerű volt nagyon sokáig, teljesen érdemtelenül, csak azért, mert osztogatott és nagyokat mondott. Csak aztán nekik jött a gazdasági válság és ők sem tudták tovább folytatni az osztogatást.
2016. júl. 21. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!