Igaz, hogy Orbán Viktor még Rákosinál és Szálasinál is rosszabb vezető?
Léptén nyomon abba botlok a baloldali liberális híroldalakon (amerikai népszava, nol, 168 stb), hogy Orbán Viktor Magyarországon minden idők leggonoszabb kormányfője.
A balliberális beállítottságú emberek is nagyon gyakran olyanokat irkálnak (itt az oldalakon is), hogy Orbánnál rosszabb vezetője Magyarországnak még soha nem volt a történelemben. A baloldali liberális nézeteket valló politikusok szerint is Orbán az elmúlt idők lehető legrosszabb kormányfője.
A DK-hoz köthető gépnarancs is írt egy ilyen cikket:
(ez most csak egy példa, ha elkezdeném keresgetni nyilván jóval többet is tudnék még ide linkelni)
Tehát a kérdésem: Orbán Viktor tényleg még Rákosinál és Szálasinál is sokkal gonoszabb vezető volt?
(nem vagyok fideszes mielőtt valaki durván személyeskedni kezdene a kérdésre való válaszolás helyett)
Ezt nehéz megítélni.
Kezdjük azzal, hogy Szálasinak és Rákosinak egyaránt rohadt szűkös volt a mozgástere, nem mehettek annyira a saját fekük után, mint Viktor.
Szálasi akkor került hatalomra, amikor a Vörös Hadsereg Debrecennél járt, Rákosi mögött meg ott volt a szovjet kényszer, ha esetleg nem akart volna eléggé kommunista lenni.
Orbánnak ennél jóval tágabb a mozgásköre.
Hogy mi? Ilyen kérdés is van a világon?...Ezuttal Orbánt krtizáljuk ilyen módon...? Hol a naptáram...?
De a kérdésre válaszlva:
Nehéz dologez. A leg nem törődömebb biztos ő. Ő az akitcsak a haverjai és a családja ,meg ő maga érdekel. Van egy jófajta propagandája amivel ennek ellenére megnyerte a legnagyobb szimpáfiát. Viszont ez a pozíció nem egy egyszerű hely. Minden vezető egy rendkívül fontos szerepet betöltő ember. Mind eldöntheti mre használja. Antall József arra akarta szentelni a vezetését, hogy megformálja a magyar demokratikus állam teljes valóját, megküzdve a mérhetetlengondokkal. Horn Gyula is hasonló, de már inkább a színvonalra ment. Aztán jött Orbán.....elmndtam... . Medyessy a lehetőségek országát, a jóléti államra ment. Gyurcsány is inkább a jólétre ment( csak pechje volt , mer tehetetlen banda volt összerakva, és kitört a válság.). Aztán Bajnai arra használta egy évét, hogy stabilizálja a pénzügyet. És jött Orbán.... . Szóval abból egyet tudok érteni higy Orbánnál ilyen ambíciót avezetésre nem látok. Ami a lakosságot szolgálná,
Ezcsak az én véleményem. Ezt gondoom a kérdéshez is.
a gépnarancs alulmúlta magát...
gondoltam én, majd láttam, hogy egy egész gyűjteménnyi ilyen megmondócikkük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!