Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A társadalmat előre vinné a...

A társadalmat előre vinné a sorkatonaság?

Figyelt kérdés

Facebookon Tibi atyánál és itt gyakorin is folyamatosan olvasom öregebb emberektől(facebookon lehet látni a képeket), hogy régen sokkal jobbak voltak a fiatalok és nem voltak ecsethajú szörnyedvények.

Szóval ha ilyen sok ember akarja, akkor gondolom ha a kormány felhozná mint lehetőséget, biztos megszavaznák egy népszavazás alatt.

A kérdésem az, hogy ez mennyibe kerülne az államnak és ez mennyire lenne pozitív a társadalomra?

Azért is mert olyan sztorit is hallottam, hogy az első hétben öngyilkos lett egy visszahúzódó srác mert szivatták folyamatosan a többiek mert visszahúzódó volt és nem akart piálni és cigizni, szóval igazán nem értem, hogy akkor ez mégis miért faragna valakiből férfit.

2016. júl. 9. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért támogatnám a sorkatonaságot, hogy az olyan kommentelők mint:

"Természetesen előre vinné és a sok páva gyermek is fegyelmet tanulna!"

és

"De még mennyire! A sok ingyenélő kölök végre hasznos tagjává válhatnának a társadalomnak."

tanulna egy kis tiszteletet mások iránt.

2016. júl. 10. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
aki léhütö léhütö lesz a katonaság után is aki ingyenélö ugyanaz fog maradni . pont hogy a katonaságba még ezeket fogja tanulni meg a trehányságot agressziót italt cigaretta miegymás. az idösebbeknek fáj hogy nekünk nem kell mennünk? micsinálnának a 20on évesek nyakukba már hitel van . egy gyereket az annya meg apja dolga megnevelni se nem a honvédségé se nem az iskolában a tanároké. sajnos nem mindenkinek megy hogy emberekkel aludjon fürödjön és sok emberre rossz hatással lehet éppen. akik odavannak érte lehet menni a toborzoirodába vagy menni kifele irakba indulhattok ne a mai fiatalokkal foglalkozzatok. igen és én is visznü hamarabb dobbantanék mintsem kapjam a behivót
2016. júl. 10. 09:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
és az hogy hogy néznek ki a mai fiatalok? ez a divat. enniy. régen nem ez volt most ez /a sokak által páváknak tituáltakra értem/
2016. júl. 10. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan azért akarják vissza, mert a mai serdülők nem kapnak semmiféle nevelést (tisztelet a kivételnek). Lenézik az időseket, tanulni sem nagyon akarnak, dolgozni még úgy se. Az orrukat egész nap a telefonjaikba dugják, és vedelik mellé az energiaitalt. Szerintem nem a katonaság hiányzik ide, hanem normális szülők.
2016. júl. 10. 10:20
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
az uncsitesómat még besorozták, aztán úgy sikerült leszerelnie, hogy felvágta az ereit. roppant hasznos lenne egy ilyen megalázásra, korrupcióra és kivagyiságra épülő pénzkidobás :( véleményem szerint, aki önként lesz katona, az meg is érdemli, hogy lelőjék.
2016. júl. 10. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam Facebookon...Tibi atyánál...

Értsd:

Olvastam a wc-n...a Blikkben egy olvasói levélbe... :D

2016. júl. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!