Melyik a valós helyzet?
1. A Fidesz "osztogat" az embereknek, hogy beágyazza magát több ciklusra, ezzel kiürítve az amúgy is üres államkasszát.
2. Nem osztogat, ezzel becsapja a szavazóit.
"73, de idegesít persze, viszont a saját egészségem nem ér annyit, hogy ezért idegeskedjek, ha pár mondat után nem tudom/tudod meggyőzni akkor rá kell hagyni... ilyen egyszerű."
egen ez lenne a helyes, időnként el is szakad egy pontnál amikor azt mondom,hogy leszarom, de sokszor nem tudom elviselni a hazugságokat az igazságtalanságot és úgy érzem, hogy muszáj felemelnem a hangomat.
persze ez nem egészséges.
Amúgy ez a véleményem az egészről, mind ilyenek vagyunk:
"Mikor a kenyér fele oda, te a másik felét véded,
Ebből látszik testvér, hogy az egészet nem érted.
A felét is majd felezik, fogd fel ez a logika,
És ezt beadja a tévébe valami aranyos pofika." (FankaDeli)
Ha értitek...
De ha utána, amikor nem Orbán volt a miniszterelnök és volt a balhé a bányák körül, miért kellett titokban továbbra is onnan szállítatni a kavicsot? Jó mivel titokban zajlott a dolog, így nyilván nem tudjuk mennyivel lett több a bánya vagyon akkor, amikor már nem Viktor volt a miniszterelnök.
Mert gondolom akkor is fizetett valaki az onnan származó kavicsért, sőt még szerintem annak a szocis bányának is, ahonnan meg hivatalosan szállítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!