Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Dúró Dóráról?

Mi a véleményetek Dúró Dóráról?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon furcsa az a nő. Először is érdekes hogy egy fiatal nőnek ilyen rémesen konzervatív eszméi vannak. Az egész viselkedése, öltözködése, beszéde nagyon koravén. Kissé báránybőrbe bújtatott farkasnak tűnik, mert szerintem sokkal szélsőségesebb mint amit a külvilágnak mutat. Ugye már az is gyanús hogy Novák Előd a férje, képzelem milyen lehet náluk a hangulat. Nagyon nyomja ezeket a szélsőjobbos dolgokat mikor szerintem sok dologról nem is tudja hogy mi csak követi a Jobbikot. Nyilatkozni, érvelni nem tud.

Pár példa:

Dóra sokszor kritizálja pl. a melegfelvonulók öltözetét hát szerintem az sem normális ha egy fiatal nő ilyen diszmagyar-szerű öltözetben feszít

[link]

Itt meg homofób:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=9JT661ynaQY

Itt tagadja a holokausztot:

https://www.youtube.com/watch?v=P6UwuCeWRfE

Itt pedig a facebook oldala ami szerintem betegesen gyűlölködő, már-már egy megszállott ember személyiségére utal.

[link]

Ja és a férje nemrég kritizált egy roma családot aik Rikárdónak nevezték el a gyereküket, az sem sokkal jobb ha Hunóra nevet adják egy gyereknek ahogy ők tették.

2016. júl. 8. 14:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
27%
Szép és szimpatikus, tisztességes nő. Attól még lehet valaki nagyon konzervatív, hogy viszonylag fiatal. A videóban nem tagadta a holokausztot, csak nagy fokú műveltségéről és önálló gondolkodásáról tett tanúbizonyságot. Kevesen tudják, hogy sok holokauszt volt, ez a kifejezés nem csak a zsidó holokausztra vonatkozik. Ezt pl. a nem jobbikos politikusok nem tudják. Az egyik DK-s be is égett, amikor holokauszttagadással vádolta Dórát, amiért felháborodott az örmény kisebbség vezetője, hogy igenis volt örmény holokauszt is. Szerintem nagyszerű, hogy vannak ilyen fiatal, szép, okos, hazafias nők is.
2016. júl. 9. 07:51
 32/39 A kérdező kommentje:
Megint jöttök ezzel a libsizéssel. Mondtam én valahol hogy libsi vagyok? Vagy akinek nem tetszik amit a Jobbik csinál az egyből libsi? Azt ne mondjátok hogy az normális hogy egy országosan ismert politikus betegnek nevez embereket nyilvánosan. Őt is fel lehetne ezért jelenteni. Dúró nem tudja kordában tartani a szélsőségességét.
2016. júl. 9. 10:21
 33/39 anonim ***** válasza:

Egyetlen pozitívuma Dúró Dórának és pártjának, hogy - legalábbis szavakban - támadja a kormánypárti korrupciót.

A homofóbiájával és idegengyűlöletével a Fidesz malmára hajtja a vizet.

2016. júl. 9. 11:27
 34/39 anonim ***** válasza:
81%

Képmutató egy nőszemély. És ha baja van a melegekkel Müller Nikolettnek és Király Andrásnak is nézzen már utána.

Am én utálom.

2016. júl. 9. 17:48
 35/39 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként az ilyennek csak még jobban elássák magukat aminek spec én örülök mert utálom a Jobbikot.

Elöző

2016. júl. 9. 19:25
 36/39 anonim ***** válasza:

Ilyennel. Mért nincs szerkesztés ? ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bocs.

2016. júl. 9. 19:27
 37/39 anonim ***** válasza:

az a durva hogy nagy magyaroknak titulálják magukat, meg három gyerek meg minden, amivel nincs is baj csak épp szellemi,vagy fizikai érdemet nem tesznek le az asztalra, magyarán ülnek a parlamentben és ugyanúgy felveszik a milliókat ahogy a többi.

szóval vicc kategória.

2016. júl. 14. 17:44
 38/39 anonim ***** válasza:

Hungarofób vagy, hogy szerinted nemnormális az aki felvesz valami magyarosat?

Amúgy Vadhajtásné egy nagyon buta k#rva. Ő az akit néha beküldenek a TV-be b#zizni és eljátszani a radikálist, ha kell kiteszi a csöcseit a parlamentben, vagy akár bikiniben dedikál. Na ez az alpári!

Vona pedig kihasználja, hiszen az ostobákat, ostobákkal lehet átverni, és elhitetni velük hogy a Jobbik nemezti párt.

2016. szept. 24. 04:39
 39/39 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpatikus! Szúrnám!!
2018. jún. 11. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!