Mi a véleményetek Dúró Dóráról?
Nekem nagyon furcsa az a nő. Először is érdekes hogy egy fiatal nőnek ilyen rémesen konzervatív eszméi vannak. Az egész viselkedése, öltözködése, beszéde nagyon koravén. Kissé báránybőrbe bújtatott farkasnak tűnik, mert szerintem sokkal szélsőségesebb mint amit a külvilágnak mutat. Ugye már az is gyanús hogy Novák Előd a férje, képzelem milyen lehet náluk a hangulat. Nagyon nyomja ezeket a szélsőjobbos dolgokat mikor szerintem sok dologról nem is tudja hogy mi csak követi a Jobbikot. Nyilatkozni, érvelni nem tud.
Pár példa:
Dóra sokszor kritizálja pl. a melegfelvonulók öltözetét hát szerintem az sem normális ha egy fiatal nő ilyen diszmagyar-szerű öltözetben feszít
Itt meg homofób:
https://www.youtube.com/watch?v=9JT661ynaQY
Itt tagadja a holokausztot:
https://www.youtube.com/watch?v=P6UwuCeWRfE
Itt pedig a facebook oldala ami szerintem betegesen gyűlölködő, már-már egy megszállott ember személyiségére utal.
Ja és a férje nemrég kritizált egy roma családot aik Rikárdónak nevezték el a gyereküket, az sem sokkal jobb ha Hunóra nevet adják egy gyereknek ahogy ők tették.
Egyetlen pozitívuma Dúró Dórának és pártjának, hogy - legalábbis szavakban - támadja a kormánypárti korrupciót.
A homofóbiájával és idegengyűlöletével a Fidesz malmára hajtja a vizet.
Képmutató egy nőszemély. És ha baja van a melegekkel Müller Nikolettnek és Király Andrásnak is nézzen már utána.
Am én utálom.
Egyébként az ilyennek csak még jobban elássák magukat aminek spec én örülök mert utálom a Jobbikot.
Elöző
Ilyennel. Mért nincs szerkesztés ? ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bocs.
az a durva hogy nagy magyaroknak titulálják magukat, meg három gyerek meg minden, amivel nincs is baj csak épp szellemi,vagy fizikai érdemet nem tesznek le az asztalra, magyarán ülnek a parlamentben és ugyanúgy felveszik a milliókat ahogy a többi.
szóval vicc kategória.
Hungarofób vagy, hogy szerinted nemnormális az aki felvesz valami magyarosat?
Amúgy Vadhajtásné egy nagyon buta k#rva. Ő az akit néha beküldenek a TV-be b#zizni és eljátszani a radikálist, ha kell kiteszi a csöcseit a parlamentben, vagy akár bikiniben dedikál. Na ez az alpári!
Vona pedig kihasználja, hiszen az ostobákat, ostobákkal lehet átverni, és elhitetni velük hogy a Jobbik nemezti párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!