Mi a véleményetek Dúró Dóráról?
Nekem nagyon furcsa az a nő. Először is érdekes hogy egy fiatal nőnek ilyen rémesen konzervatív eszméi vannak. Az egész viselkedése, öltözködése, beszéde nagyon koravén. Kissé báránybőrbe bújtatott farkasnak tűnik, mert szerintem sokkal szélsőségesebb mint amit a külvilágnak mutat. Ugye már az is gyanús hogy Novák Előd a férje, képzelem milyen lehet náluk a hangulat. Nagyon nyomja ezeket a szélsőjobbos dolgokat mikor szerintem sok dologról nem is tudja hogy mi csak követi a Jobbikot. Nyilatkozni, érvelni nem tud.
Pár példa:
Dóra sokszor kritizálja pl. a melegfelvonulók öltözetét hát szerintem az sem normális ha egy fiatal nő ilyen diszmagyar-szerű öltözetben feszít
Itt meg homofób:
https://www.youtube.com/watch?v=9JT661ynaQY
Itt tagadja a holokausztot:
https://www.youtube.com/watch?v=P6UwuCeWRfE
Itt pedig a facebook oldala ami szerintem betegesen gyűlölködő, már-már egy megszállott ember személyiségére utal.
Ja és a férje nemrég kritizált egy roma családot aik Rikárdónak nevezték el a gyereküket, az sem sokkal jobb ha Hunóra nevet adják egy gyereknek ahogy ők tették.
Elárulnád, hogy:
- Dúró Dóra mégis hol gyűlölködik?
- Dúró Dóra mégis hol tagadja a holokasztot?
Dúró Dóra hol gyűlölködik? Nézd meg kérlek a videót amit belinkeltem. Az hogy beteg embereknek nevez egy társadalmi csoportot kimeríti a gyűlölködés fogalmát. Tudtommal ő nem orvos hogy megmondja valakiről hogy beteg. Meg mi az hogy életellenes rendezvény? Szerinted akkor bárki mondhat bármit tv-műsorban? A facebook oldala tele van rosszinulattal. Tudom hogy a jobboldaliak szemellenzővel járnak de azt néha le kéne venni. A jobbosok olyan könnyen ugranak bárkire aki rosszat mond és titulálják büdös libsinek csak elfelejtik hogy ők sem mondhatnak azt amit akarnak. Meg ott a kép is ami alá azt írta hogy hiába probagálják a homoszexualitást a normális normális marad. Ez is gyůlölködés.
A holokausztos videoval én sem értek egyet az szerintem sem konkrét tagadás.
"Azért örvendetes hogy a többségnek nem éppen szimpatikus a nő."
Nem vagytok a többség! :D Nektek ott van a többi "értelmiségi" női politikus akikről már akkor süt, hogy az értelemmel nem nagyon vannak köszönőviszonyban amikor megszólalnak.
Ja, és nem nagyon izgat a Dúró, de röhejes a nyivákolásod!
"Hát úgy tűnik annyira röhejes a nyivákolásom hogy nem is tudsz rá érdemben válaszolni :D"
Hülye kérdésre hülye válasz. :D
Ja, amúgy meg nem a hozzád hasonló nyomorult prolik fogják megmondani melyik kategóriába írhatok! :)
Hát ha neked az nagyobb hülyeség, hogy a többi női politikus még azt az értelmi szintet sem nagyon virítja meg akkor a hiba nem nálunk lehet. :)
Főleg liberálnyik módra az öltözetét, kinézetét kritizálni, persze nektek a rózsaszín vonaglók az etalon. :D
Szóval én nem látok több gyűlölködést mint a sok mélyliberálisnál, meg jelenleg nálad mert nem a mondókáitokat fújja. :)
Persze kritizálni lehet, de nagyon az szűrődik le, hogy te sem lehetsz értelmesebb nála, vagy bármelyikünknél akik nem bólogattak neked az irományoddal kapcsolatban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!