Miért tiltakoznak a balliberálisok a Városliget miatt, amikor a zöldterület aránya az új tervek szerint 60%-ról 65-re növekedne?
A véleményemet védem. Aki itt valamit mocskolni akar, az te vagy.
Miért van az, hogy amúgy két szót nem tudtok ról amesélni, hogy mégis mi nem tetszik? fidesz fidesz fidesz...
"Aki itt valamit mocskolni akar, az te vagy."
Én nem "mocskolok", hanem kifejezem nemtetszésem arról, amit a kormány művel!
Nem igaz, hogy nem mondhatom el negatív véleményem semmiről!
Éltessem a Fideszt?
Hát EZT!!!
Te egy tipikus provokátor vagy, 36%-os, ez nem kétség!
És ne vágj vissza azzal, hogy "Már pedig TE vagy a provokátor és troll"
Mert nem trollkodok és nem provokálok senkit!
Te szitod itt a tüzet!
Biztos en vagyok a hulye, de nem ertem, hogy egy ugyanakkora teruleten ha kivagjak a fakat es beepitik a helyet, akkor hogyan fog noni a zold terulet merete??
En aztan egyebkent nem vagyok ballibsi, de attol meg nem akarom, hogy hozzanyuljanak a Ligethez. Minek? Tokeletesen elvan vele a lakossag, orulnek, hogy nem kell az aszfaltot koptatni egesz allo nap. Nyilvan a veszelyes, oreg fakat ki kell vagni. De en lattam, milyeneket irtottak es azoknak bizony az egvilagon semmi baja nem volt.
"Mert az egészben a legfontosabb, hogy egy ízeset lehessen fideszezni."
Jajj szegény Fidesz már hogy bántják. Majd jó hogy nem LMP-zni, vagy Jobbikozni vag yMSZPzni, DK-zni vagy Együttezni fog, mikor a Fidesz egyedül, totális teljhatalommal xarja szanaszéjjel ezt az országot.
"Biztos en vagyok a hulye, de nem ertem, hogy egy ugyanakkora teruleten ha kivagjak a fakat es beepitik a helyet, akkor hogyan fog noni a zold terulet merete??
"
ez egy felettébb érdekes kérdés...
ugyanis nem építenek semmit be, a hungexpo romjait pl lebontják
és egyébként ti hazudoztok itt össze vissza arról, hogy mit építenek be
válaszoltok a kínos kérdésekre? melyik épülettel is van probléma?
"Biztos en vagyok a hulye, de nem ertem, hogy egy ugyanakkora teruleten ha kivagjak a fakat es beepitik a helyet, akkor hogyan fog noni a zold terulet merete??"
Talán láttad a terveket és utánaszámoltál?
Jah, hogy nem, sőt, igazából azt se tudod hol van a Liget.
Tehát akkor tényleg onnan fúj a szél, hogy Fidesz Fidesz Fidesz
A lepontozáson is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!