A ballibsik miért csodálkoznak, hogyha a kormány EU kritikus?
Az EU úgy viselkedik bizonyos témákban, mintha a magyar parlamentből száműzött SZDSZ vezetné, mintha azok lettek volna a nyunkra ültetve.
Mivel az EU túlságosan,egyoldalúan baloldali,balliberális,a kormány ezért is kritizálja gyakran.
Ez a fajta hiipiskedés , szeressünk mindenkit, fogadjunk be mindenkit, "reugeeswelcome" sokszínűség...stb, teljesen balliberális dolog.
A legrosszabb az, hogy ezt ráakarják erőltetni,minden tagállamra.
A közvéleménykutatások szerint, a magyarok nem kérnek belőle.Kik ők, hogy millióknak megmondják, mit csináljanak?
# 7/7 ma 10:19 Mi bajod van? A válaszod értelmetlen!
Menjünk le a te szintedre.
Ki ne merjen arra gondolni, és ki segít embertársain?
Ballibsi vagyok, de nem csodálkozom. Az EU-kritikusság is népszerű, a migráncsozás meg még népszerűbb. Mindenki arra szavaz a választásokon, aki neki fekszik.
Amúgy meg nem tudom, ki találta ki a migráncssimogató, meg hasonló szavakat, de hatalmas nagy marha volt. Szerintem nem létezik 10-nél több olyan liberális ebben az országban, aki minden korlát nélkül, válogatatlanul migránsokat akarna telepíteni akár az EU-ba, akár Magyarországra. Az más kérdés, hogy engem nem zavarna, ha küldenének hozzánk mondjuk 2000 migránst ennyit tényleg megtehetne az országunk. Én ateista vagyok, de van bennem annyi emberség, hogy próbálnék az arra méltókon, illetve a gyerekeken segíteni.
# 11/13 Időpont ma 11:23
Ha jobban megnézed, az egy 09:53-kor született kommentre történt válasz, a tied pedig 10:13-kor került ki. Ezért értelmetlen számodra. :-)
Ha törölnek egy kommentet a számozás is változik ezzel szisztematikusan.
Eu egyoldalán ballibsi, ez jó vicc. Az véletlenül se zavarjon kedves kérdező, hogy a Néppárt pártcsalád van többségben, aminek a Fidesz is a tagja.
A betelepítési kvótás népszavazás elsőre tényleg fontosnak tűnik, csak akkor ha egyszerű vagy és nem gondolkodsz, de én tartok attól, hogy a Fidesz ezt egy HUNEXIT-hez akarja megalapozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!