Mit gondoltok az alábbi életpályamodellről? Szeretnétek, ha Magyarország olyan lenne, hogy az alábbi bárki számára elérhető legyen?
Ha mindenki olyan munkát végez, amit 17 éves korig meg lehet tanulni, akkor nem lesznek orvosok, mérnökök, stb.? Ki fogja felépíteni a panellakást, amit az állam osztogat? Mert építészek nélkül kb. fűkunyhó lesz az, nem panellakás...
Én ha visszagondolok arra, akibe 15 évesen szerelmes voltam, háááát... nem biztos, hogy jó ötlet lenne vele leélnem egy életet. De sokan nem is szerelmesek ennyi idősen senkibe, akkor velük mi lesz? Az állam kijelöl nekik egy partnert?
"Gyerek talán lesz 30 éves korod felett, mire annyi idős lenne, hogy együtt menjetek csajozni, te már csoszogó papa leszel."
Én nem ismerek olyan srácot, aki arra vágyna, hogy a faterjával menjen csajozni.
'Az állam kijelöl nekik egy partnert?'
Szerintem nem az állam dolga, hogy az embernek partnert találjon XD
Ráadásul honnan tudná, nekem ki a megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!