Mit gondoltok az alábbi életpályamodellről? Szeretnétek, ha Magyarország olyan lenne, hogy az alábbi bárki számára elérhető legyen?
Ez engem a nyúltenyésztésre emlékeztet.
Az ivarérett kisnyúlakat külön ketrecbe, káposztalevél, baknyúl+nőstény, újabb kisnyúl, és a folyamat körbejár...
Vacak lenne. Épp az a baj, hogy mindenki arra vár, hogy az állam csináljon valamit, adjon valamit.
Arra várhatsz.
Egy nap ez mind a tiéd lesz!
Sajnos Magyarországon ez a jövő és igényszint,és a butább emberek egyre többen lesznek xddd
16 évesen gyerek?Van,aki 16 évesen még nem is ivarérett,te jó ég!
Rozzant autó?Én megvagyok autó nélkül is,de rozzant autó nélkül totálisan.
Ja,és az eszemmel akarok pénzt keresni,nem pedig kétkezi munkával,a jövő a fizikai munka megszűnése.
Komolyan megkérdőjeleződik bennem,hogy egyesek miért félnek az arab bevándorlóktól,amikor még tőlük is gázabb életszínconalon akarnak élni..
Jobb a mai világ, amiben szarrá stresszeled magad, 20 éves kor felett is a diplomádért kajtatsz, amivel vagy találsz munkát, vagy nem, akár 20 évig spórolhatsz egy panellakásra, autód is csak pár ínséges évnyi spórolás után lehet?
Gyerek talán lesz 30 éves korod felett, mire annyi idős lenne, hogy együtt menjetek csajozni, te már csoszogó papa leszel.
Ez a csodálatos mai világ, a 2010-es évek Magyarországa.
Az alternatíva amit én ajánlok, egy boldogabb és stresszmentesebb élet leírása.
Na most egyetértek az 51-essel.
Kérdező, azért, mert te csak utcaseprésre vitted, miért akarsz másokat is erre a szintre húzni?
(OFF:
51, te most már elhiszed, hogy maguknak akarják a fizikai munkások ezt a színvonalat?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!