Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy utálat az Angliáb...

Mi ez a nagy utálat az Angliában élő magyarokkal szemben?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem, hogy még ezen is gyűlölködni tudtok. Miért fáj nektek, ha valaki más országban dolgozik, vagy más országba vándorol ki? Saját döntése ott és úgy élni, ahogyan akar.

Ennek ellenére olvasom sok helyen, hogy mennyire örülnek, hogy mennyien besz*pták a népszavazás miatt, és most jöhetnek haza.

Ennyire sok szánalmas h*lye van az országunkban?

2016. jún. 24. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%
Én nem utálom őket, és nem is érdekelnek, addig amíg nem akarnak visszaköltözni. Ha elment az ő dolga, ő tudja, ha neki az jó akkor menjen, ezzel semmi gond, de legyen annyi benne, ha elhúzott innen akkor mikor ott gondok vannak ne jöjjön vissza,Én nem örülök ha valaki rosszúl jár, de ha besz*pta akkor maradjon is ott, ne kunyerálja magát vissza.
2016. jún. 24. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Én nem utálatnak mondanám inkább indifferensségnek tartom. Ők szűk látókörű anyaországiak, joguk van szűk látókörűnek lenni, de az ilyenek ne csodálkozzanak, hogyha ezt hangoztatják zengzetesen, hogy sokan megutálják őket, határon innen és túl.
2016. jún. 24. 20:44
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Hallottál már arról, hogy IRIGY. Nos ezek a embereket annak nevezzük. Én pl. sajnálom őket, mert tudom, hogy nekik kinn jobb, mert több pénzt keresnek mint itt, s csak a család szempontjából nem jó... ha meg nincs család akkor nekik a legjobb.
2016. jún. 24. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Azért mert egyszerűen sötétek. És több szót nem is érdemelnek.

Én nem angliába mentem (tudom Nagy-Britannia, nekem akkor is anglia), de meg tudom érteni az ott élők problémáját.

Én pl. pont az ilyen sötétbunkók miatt mentem el, nem is pénz miatt. Otthon is meg volt mindenem, de ez a réteg elviselhetetlen.

Én inkább eljöttem, és maximum turistaként visszamegyek, meglátogatom a Balatont, vitorlázok esetleg egyet, de ezenkívül igyekszem nem pénz költeni, nehogy már egy ilyen "szemét" kivándorló pénzéból szerezzenek hasznot. (mert ugye minket utálni kell, de a pénzünk azért jó lenne)

2016. jún. 24. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Hol látod ezt a nagy utálatot? Én nem vettem észre.

Ne kövesd el azt a hibát, mint amit a britek maguk, és hidd azt, hogy a leghangosabban ordibáló csoportnak van a legjobban igaza és ők képviselik legjobban az átlagember véleményét.

2016. jún. 24. 21:06
 6/16 A kérdező kommentje:

" ne kunyerálja magát vissza."

Micsoda?

Te tényleg ennyire sötét vagy?

Angliában dolgozó magyarok magyar állampolgárok. Az EU munkavállalás és letelepedés szabadságát biztosító jogszabályok alapján dolgozhatnak és élhetnek az EU tagállamain belül.

Az alaptörvény kimondja, hogy a magyar állampolgár BÁRMIKOR hazatérhet Magyarországra. Milyen "visszakunyizásról" beszélsz? Te jó ég? Miért fáj az neked, ha valaki x év után visszajön? Örülni kellene neki, mert nagyobb tapasztalattal és tudással rendelkezik, beszél egy idegen nyelvet, és ezek az emberek visznek előre egy országot.

2016. jún. 24. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
És te is ilyen sötét vagy? Neked mitől nagyobb a tudásod mert külföldön dolgoztál?
2016. jún. 24. 21:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Tényleg? Dolgoztam volna külföldön? Hol írtam én ilyet? Elárulom, nem.

Túl sokat extrapolálsz.

2016. jún. 24. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább beszartam attól, hogy ha hazajönnek, akkor megint dömping lesz a munkaerőből és újra nyeregben érezhetik magukat a munkáltatók...

Egyébként azért az angolok sem semmik...

""Reggel az irodába belépve az egyik kedves angol a »GET OUT, GET OUT« felkiáltással fogadott" – írta meg egyik olvasónk néhány órás Brexit-tapasztalatát."

Szóval gyűlölködők is mindenhol vannak. Ha pedig elzavarnák a keleti bevándorlókat, akkor összeomlana a csába az egész angol gazdaság.

2016. jún. 24. 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak annyi van, hogy egyesek nagyon túltolták a mélymagyarkodást.
2016. jún. 24. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!