Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarokkal az a baj, hogy...

A magyarokkal az a baj, hogy az oktatás nem a fejlődésre ösztönzi őket?

Figyelt kérdés

Szerintem, először nem gazdaságilag, hanem elmében kell felzárkózni az országnak a nyugathoz.

Az, hogy diplomás értelmiségi családanyák lövetni akarnak a határon, az egyáltalán nem normális.Nem egyszer hallottam már ilyet.

A fejlődést az oktatással kell kezdeni.

Előbb a kormányt is cserélni kellene, mert ilyen fasizmusra hajazó rendszer, csak olaj a tűzre, mindent rosszabbá tesz.

A fentebb említett anyukák a gyerekeiket is így fogják nevelni.Ezáltal, mindig újratermelődnek az ilyen gondolkodású emberek,ezért nem jut előre az ország.

Nem toleranciára, megértésre, empátiára, hanem gyűlöletre, rasszizmusra nevelik a gyerekeiket.

Az oktatás pedig nem tesz ez ellen semmit, sőt sokszor a tanárok még bátorítják is a diákokat az ilyesmikre.(Szintén tapasztalat.)

Az oktatást át kellene alakítani.Először is hagyni azt a hülyeséget, hogy "ezazamaz alapműveltség blabla", mindenki azt tanulja, ami a hivatásához kell.Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.

Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi.

Emellett, a roma kultúrát is mélyrehatóbban kellene oktatni és nem csak érintőlegesen.

2016. febr. 28. 19:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%

És mi van azzal ha lövetnének?

A demokratikus usában amit annyira példaképnek tartotok ott is szoktak lövöldözni, így nem értem a problémádat. :D

2016. febr. 28. 19:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmiség és a fejlettség mióta függ a világnézettől?
2016. febr. 28. 19:48
 3/20 anonim ***** válasza:
45%

A németek azzal, hogy toleránsak, azzal a saját halálos ítéletüket írják alá. Néhány évtized múlva véres háborúkat fognak vívni a párhuzamos társadalmaikkal.

Mi nem vagyunk toleránsak, de szaporák sem, így előbb-utóbb kihalunk. Statisztikák szerint 400 év múlva meghal az utolsó magyar, ha ilyen gyors iramban fogyunk.

2016. febr. 28. 19:59
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

A németek lassan ilyen 500 menekülttábort gyújtottak fel, pedig a fejlettségük és az életszínvonaluk és a béreik össze sem hasonlíthatók a milyenkkel.

Ezt mivel magyarázod?

2016. febr. 28. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönnének a migránsok és randalírozni kezdenének, vagy szimplán ők kapnának munkáta magyar helyett, attól előrébb jutna az ország??????
2016. febr. 28. 20:01
 6/20 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem fejlettség amit vázolsz. Akkor az USA nagyon fejletlen, mert erősen védik a Mexikóval közös határát.

Az én gyerekemet meg nem fogják a melegek elfogadására nevelni (tudom, mit csinálok majd, ha egyszer homoszexuálisan jön haza), a homoszexuális nem azonos a heteró kapcsolattal és nincs erő aki arra kényszeríthetne, hogy ennek ellenkezőjére tanítsam, nem fog Holokauszt órára járni, meg a többi baromság. Nem fog menni auschwitz - i kirándulásra, majd elviszem én alkalomadtán oda is, de inkább elmegyünk a székelyföldi barátainkhoz.

"Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát."

Na, ez a nagy hülyeség, képezzünk szakbarbárokat. Sok nagy tudós kiválót alkotott más területeken is. Teller Ede zongorázott például, sok mérnök, fizikus szereti az irodalmat és így tovább. Rengeteg hasznos dolog van a világon, a természet és a tudomány csodálatos és kimeríthetetlen, van mire tanítani a kicsiket a szexuális aberrációk, a genderizmus és a többi liberális dogma helyett.

Tudom, el kell tőlem venni a gyereket meg a többi, megszoktam a reakciókat. Valakinek fel kell emelni a szavát ezzel agyament világgal szemben.

2016. febr. 28. 20:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az isten őrizzen attól, hogy az ilyen kérdezőfélékre bízni az oktatást!
2016. febr. 28. 20:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Remélem a 6-os kommentemnél értettétek az iróniát.
2016. febr. 28. 20:57
 9/20 anonim ***** válasza:
Vagy mondjuk mi lenne, ha NEM engednénk be a migránsokat ÉS KÖZBEN normális oktatást IS csinálnánk, ahol mindenki azt tanulja, amit kell?
2016. febr. 28. 21:07
 10/20 anonim ***** válasza:

Hátőőőő....Kérdező, idekaptál,odakaptál, egy kicsit abból, egy kicsit ebből és tádáá, megvan az új világmegváltó stratégia.

Az általad vázolt értékrendnek semmi köze egy ország sikeréhez vagy sikertelenségéhez.

Pénz beszél.

A te eszméd nem fejlődés, csak változás. Ugyanaz a szoba,csak a másik sarok.

Fejlődés az, amikor egy meglévőből kigyomláljuk a rosszat és a jót tovább erősítjük. Te meg egy totál ellentétes értékrendet akarsz rákényszeríteni azokra IS, akik ezt nem akarják.

2016. febr. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!