A magyarokkal az a baj, hogy az oktatás nem a fejlődésre ösztönzi őket?
Szerintem, először nem gazdaságilag, hanem elmében kell felzárkózni az országnak a nyugathoz.
Az, hogy diplomás értelmiségi családanyák lövetni akarnak a határon, az egyáltalán nem normális.Nem egyszer hallottam már ilyet.
A fejlődést az oktatással kell kezdeni.
Előbb a kormányt is cserélni kellene, mert ilyen fasizmusra hajazó rendszer, csak olaj a tűzre, mindent rosszabbá tesz.
A fentebb említett anyukák a gyerekeiket is így fogják nevelni.Ezáltal, mindig újratermelődnek az ilyen gondolkodású emberek,ezért nem jut előre az ország.
Nem toleranciára, megértésre, empátiára, hanem gyűlöletre, rasszizmusra nevelik a gyerekeiket.
Az oktatás pedig nem tesz ez ellen semmit, sőt sokszor a tanárok még bátorítják is a diákokat az ilyesmikre.(Szintén tapasztalat.)
Az oktatást át kellene alakítani.Először is hagyni azt a hülyeséget, hogy "ezazamaz alapműveltség blabla", mindenki azt tanulja, ami a hivatásához kell.Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.
Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi.
Emellett, a roma kultúrát is mélyrehatóbban kellene oktatni és nem csak érintőlegesen.
És mi van azzal ha lövetnének?
A demokratikus usában amit annyira példaképnek tartotok ott is szoktak lövöldözni, így nem értem a problémádat. :D
A németek azzal, hogy toleránsak, azzal a saját halálos ítéletüket írják alá. Néhány évtized múlva véres háborúkat fognak vívni a párhuzamos társadalmaikkal.
Mi nem vagyunk toleránsak, de szaporák sem, így előbb-utóbb kihalunk. Statisztikák szerint 400 év múlva meghal az utolsó magyar, ha ilyen gyors iramban fogyunk.
A németek lassan ilyen 500 menekülttábort gyújtottak fel, pedig a fejlettségük és az életszínvonaluk és a béreik össze sem hasonlíthatók a milyenkkel.
Ezt mivel magyarázod?
Ez nem fejlettség amit vázolsz. Akkor az USA nagyon fejletlen, mert erősen védik a Mexikóval közös határát.
Az én gyerekemet meg nem fogják a melegek elfogadására nevelni (tudom, mit csinálok majd, ha egyszer homoszexuálisan jön haza), a homoszexuális nem azonos a heteró kapcsolattal és nincs erő aki arra kényszeríthetne, hogy ennek ellenkezőjére tanítsam, nem fog Holokauszt órára járni, meg a többi baromság. Nem fog menni auschwitz - i kirándulásra, majd elviszem én alkalomadtán oda is, de inkább elmegyünk a székelyföldi barátainkhoz.
"Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát."
Na, ez a nagy hülyeség, képezzünk szakbarbárokat. Sok nagy tudós kiválót alkotott más területeken is. Teller Ede zongorázott például, sok mérnök, fizikus szereti az irodalmat és így tovább. Rengeteg hasznos dolog van a világon, a természet és a tudomány csodálatos és kimeríthetetlen, van mire tanítani a kicsiket a szexuális aberrációk, a genderizmus és a többi liberális dogma helyett.
Tudom, el kell tőlem venni a gyereket meg a többi, megszoktam a reakciókat. Valakinek fel kell emelni a szavát ezzel agyament világgal szemben.
Hátőőőő....Kérdező, idekaptál,odakaptál, egy kicsit abból, egy kicsit ebből és tádáá, megvan az új világmegváltó stratégia.
Az általad vázolt értékrendnek semmi köze egy ország sikeréhez vagy sikertelenségéhez.
Pénz beszél.
A te eszméd nem fejlődés, csak változás. Ugyanaz a szoba,csak a másik sarok.
Fejlődés az, amikor egy meglévőből kigyomláljuk a rosszat és a jót tovább erősítjük. Te meg egy totál ellentétes értékrendet akarsz rákényszeríteni azokra IS, akik ezt nem akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!