A magyarokkal az a baj, hogy az oktatás nem a fejlődésre ösztönzi őket?
Szerintem, először nem gazdaságilag, hanem elmében kell felzárkózni az országnak a nyugathoz.
Az, hogy diplomás értelmiségi családanyák lövetni akarnak a határon, az egyáltalán nem normális.Nem egyszer hallottam már ilyet.
A fejlődést az oktatással kell kezdeni.
Előbb a kormányt is cserélni kellene, mert ilyen fasizmusra hajazó rendszer, csak olaj a tűzre, mindent rosszabbá tesz.
A fentebb említett anyukák a gyerekeiket is így fogják nevelni.Ezáltal, mindig újratermelődnek az ilyen gondolkodású emberek,ezért nem jut előre az ország.
Nem toleranciára, megértésre, empátiára, hanem gyűlöletre, rasszizmusra nevelik a gyerekeiket.
Az oktatás pedig nem tesz ez ellen semmit, sőt sokszor a tanárok még bátorítják is a diákokat az ilyesmikre.(Szintén tapasztalat.)
Az oktatást át kellene alakítani.Először is hagyni azt a hülyeséget, hogy "ezazamaz alapműveltség blabla", mindenki azt tanulja, ami a hivatásához kell.Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.
Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi.
Emellett, a roma kultúrát is mélyrehatóbban kellene oktatni és nem csak érintőlegesen.
Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.
És hogy döntöd el, hogy kiből legyen mérnök, kiből jogász, satöbbi, általános műveltség nélkül?
'Remélem a 6-os kommentemnél értettétek az iróniát.'
Nekem gyanús volt, 37-es, de a többieknek nem...
A probléma ott kezdődik,hogy nem az életre tanítja meg a gyerekeket az oktatás.
Letesznek egy érettségit,és semmit nem tudnak az életről.
Egy számlát nem tudnak befizetni.
Nem tudják mit jelent a kapitalizmus vagy a kommunizmus.
Semmi gazdasági alapismeretük nincs.
Közben belenevelik a gyerekebe,hogy mindenben jónak kell lenni(légy kitűnő tanuló),ami egy marhaság.Leterhelik,lefárasztják felesleges dolgokkal,mint,hogy a történelemben melyik évszám mikor volt,vagy melyik költő hol született,aminek semmi hasznát nem veszik az életben.
A logikus gondolkodásra,elemzésre,problémamegoldókészségre nem tanítják őket.
Aztán ez folytatódik a felsőoktatásban is.Elvégeznek egy fősulit,van egy diploma,de gyakorlatban nem értenek semmihez,és kikerülnek a munkaerőpiacra semmi tudással.
Aztán a sikertelenség következménye a gyűlölködés,utálunk mindenkit.D-göljelen meg a migránsok,stb gondolkodás.
"Az én gyerekemet meg nem fogják a melegek elfogadására nevelni (tudom, mit csinálok majd, ha egyszer homoszexuálisan jön haza), a homoszexuális nem azonos a heteró kapcsolattal és nincs erő aki arra kényszeríthetne, "
Már megfigyeltem,hogy te valamiért mindenhol a homoszexualitást hozod fel.
Olyan témákban is,amihez semmi köze.
Inkább ezen gondolkozz el!
" kicsiket a szexuális aberrációk, a genderizmus és a többi liberális dogma helyett. "
Ennek semmi köze az oktatáshoz.
De szerintem te azt sem tudod mit jelent a genderizmus.
"Már megfigyeltem,hogy te valamiért mindenhol a homoszexualitást hozod fel.
Olyan témákban is,amihez semmi köze."
Vegyünk egy szemelvényt a jelen kérdés szövegéből:
"Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi."
Valóban én hoztam fel és nincs köze a kérdéshez.
"Ennek semmi köze az oktatáshoz."
Szerintem sem. Ám a kérdés idevágó része szerint mégis kéne, hogy legyen:
"Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok..."
Elolvastad a kérdést?
"Kérdező, van fogalmad arról, hogy az Allahu Akbart sikoltozó illegálisan érkező migránsaid még rosszabbul állnak a homoszexuálisokhoz, mint az őket "határon lelőni kívánó magyarok" ?"
Hogy lenne már fogalmuk róla? Szerinted erősségük a racionális gondolkodás?
Én majd arra leszek kíváncsi ha a migrik inzultálni fogják a melegeket, egyebeket akkor a sok divatliberális kinek a pártján fog állni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!