Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarokkal az a baj, hogy...

A magyarokkal az a baj, hogy az oktatás nem a fejlődésre ösztönzi őket?

Figyelt kérdés

Szerintem, először nem gazdaságilag, hanem elmében kell felzárkózni az országnak a nyugathoz.

Az, hogy diplomás értelmiségi családanyák lövetni akarnak a határon, az egyáltalán nem normális.Nem egyszer hallottam már ilyet.

A fejlődést az oktatással kell kezdeni.

Előbb a kormányt is cserélni kellene, mert ilyen fasizmusra hajazó rendszer, csak olaj a tűzre, mindent rosszabbá tesz.

A fentebb említett anyukák a gyerekeiket is így fogják nevelni.Ezáltal, mindig újratermelődnek az ilyen gondolkodású emberek,ezért nem jut előre az ország.

Nem toleranciára, megértésre, empátiára, hanem gyűlöletre, rasszizmusra nevelik a gyerekeiket.

Az oktatás pedig nem tesz ez ellen semmit, sőt sokszor a tanárok még bátorítják is a diákokat az ilyesmikre.(Szintén tapasztalat.)

Az oktatást át kellene alakítani.Először is hagyni azt a hülyeséget, hogy "ezazamaz alapműveltség blabla", mindenki azt tanulja, ami a hivatásához kell.Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.

Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi.

Emellett, a roma kultúrát is mélyrehatóbban kellene oktatni és nem csak érintőlegesen.

2016. febr. 28. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Aki mérnök lesz az ne elemezzen novellát.Aki jogász, őt meg ne nyúzzák a az atomösszeadásokkal kémiából.

És hogy döntöd el, hogy kiből legyen mérnök, kiből jogász, satöbbi, általános műveltség nélkül?

2016. febr. 28. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:

'Remélem a 6-os kommentemnél értettétek az iróniát.'

Nekem gyanús volt, 37-es, de a többieknek nem...

2016. febr. 28. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

A probléma ott kezdődik,hogy nem az életre tanítja meg a gyerekeket az oktatás.

Letesznek egy érettségit,és semmit nem tudnak az életről.

Egy számlát nem tudnak befizetni.

Nem tudják mit jelent a kapitalizmus vagy a kommunizmus.

Semmi gazdasági alapismeretük nincs.

Közben belenevelik a gyerekebe,hogy mindenben jónak kell lenni(légy kitűnő tanuló),ami egy marhaság.Leterhelik,lefárasztják felesleges dolgokkal,mint,hogy a történelemben melyik évszám mikor volt,vagy melyik költő hol született,aminek semmi hasznát nem veszik az életben.

A logikus gondolkodásra,elemzésre,problémamegoldókészségre nem tanítják őket.

Aztán ez folytatódik a felsőoktatásban is.Elvégeznek egy fősulit,van egy diploma,de gyakorlatban nem értenek semmihez,és kikerülnek a munkaerőpiacra semmi tudással.

Aztán a sikertelenség következménye a gyűlölködés,utálunk mindenkit.D-göljelen meg a migránsok,stb gondolkodás.

2016. febr. 28. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

"Az én gyerekemet meg nem fogják a melegek elfogadására nevelni (tudom, mit csinálok majd, ha egyszer homoszexuálisan jön haza), a homoszexuális nem azonos a heteró kapcsolattal és nincs erő aki arra kényszeríthetne, "

Már megfigyeltem,hogy te valamiért mindenhol a homoszexualitást hozod fel.

Olyan témákban is,amihez semmi köze.

Inkább ezen gondolkozz el!

2016. febr. 28. 23:20
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

" kicsiket a szexuális aberrációk, a genderizmus és a többi liberális dogma helyett. "

Ennek semmi köze az oktatáshoz.

De szerintem te azt sem tudod mit jelent a genderizmus.

2016. febr. 28. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:

"Már megfigyeltem,hogy te valamiért mindenhol a homoszexualitást hozod fel.

Olyan témákban is,amihez semmi köze."

Vegyünk egy szemelvényt a jelen kérdés szövegéből:

"Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok és nem, nem betegség, hanem egyenértékű a heteroszexuális kapcsolatokkal, a transzszexualitásról is lehetne szót ejteni, mert sokan azt hiszik, hogy ördögi."

Valóban én hoztam fel és nincs köze a kérdéshez.

2016. febr. 29. 07:38
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ennek semmi köze az oktatáshoz."

Szerintem sem. Ám a kérdés idevágó része szerint mégis kéne, hogy legyen:

"Másrészt, a szexualitást úgy oktatni, hogy bizony léteznek egynemű kapcsolatok..."

Elolvastad a kérdést?

2016. febr. 29. 07:39
 18/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
Kérdező, van fogalmad arról, hogy az Allahu Akbart sikoltozó illegálisan érkező migránsaid még rosszabbul állnak a homoszexuálisokhoz, mint az őket "határon lelőni kívánó magyarok" ?
2016. márc. 1. 17:09
 19/20 anonim ***** válasza:

"Kérdező, van fogalmad arról, hogy az Allahu Akbart sikoltozó illegálisan érkező migránsaid még rosszabbul állnak a homoszexuálisokhoz, mint az őket "határon lelőni kívánó magyarok" ?"

Hogy lenne már fogalmuk róla? Szerinted erősségük a racionális gondolkodás?

Én majd arra leszek kíváncsi ha a migrik inzultálni fogják a melegeket, egyebeket akkor a sok divatliberális kinek a pártján fog állni. :D

2016. márc. 1. 20:49
 20/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
#19: Sokáig kritika, megvetés, de legalább szarkazmus illette az arabokat, az iszlámot és a muszlimokat. "Iszlamista" pártokkal, mint a Jobbikkal riotgattak. Soha egy pozitív kontextusban nem merültek fel vallási, etnikai elemzésekben, de most egy varázscsapásra megértőek lettetek velük. Politikusaiktól természetesnek veszem az ilyen köpönyegforgatást, de szavazóiktól, mint a kérdező, nem vagyok képes megérteni ezt a köpönyegforgatást, vélhetően nem is liberális, hanem pártfanatikus, aki pártjának minden dolgára bólogat, hogy tudják váltogatni úgy az eszméiket, mint más az alsónadrágot naponta ?
2016. márc. 1. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!