Orbán miért foglalkozik a külföldön élő magyarokkal?
"Igazából én még az állampolgárságukat is megvonnám, és haza se jöhetnének. Felnevelte őket a magyar állam és hálájuk jeléül kimentek rabszolgának nyugati országokba mosogatni, meg utcát seperni."
Vonjad csak meg tőlük a magyar állampolgárságot!
Miből gondolod, hogy rabszolga munkát végeznek kint a magyar fiatalok?
Láttad, vagy mi?
Vagy te is ugyanazt mondod, mint Orbán, hogy ne migránsnak hívják a magyarokat?
Nem egy ismerősöm, volt osztálytársam ment ki Németországba, Japánba, Angliába, 1 évbe 2x jönnek haza, és nem óhajtanak visszajönni ide, ahol a kormány minden jóval csalogatják haza, és belökik majd közmunkára!
"Miből gondolod, hogy rabszolga munkát végeznek kint a magyar fiatalok? "
Látom.
Én 24 éves vagyok és Bécsben dolgozom két éve.
Nem érzem, hogy rabszolga munkát végeznék.
De ha még egyesek szerint a Magyarok külföldön rabszolga munkát végeznek - akkor inkább a "rabszolga" munka többszörös bérért mint Magyarországon szenvedni esetleg minimálbérért vagy 120 -140 ezerért.
Szerintem inkább a Magyarok végeznek rabszolgamunkát a saját hazájukban.
Abból a "rabszolgamunkából" kényelmesen meg lehet élni, még félre is lehet tenni. Mellesleg csak addig kell csinálni, amíg nem szerzel vmi végzettséget. Anélkül Magyarországon is csak rabszolgamunka jut.
Egyébként Magyarország többet vesz ki az eu költségvetésből, mint amennyit beletesz, szóval a "magyar állam nevelte fel" nonszensz sem állja meg a helyét. A mai fiatalokat az EU neveli fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!