Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért jobb az...

Szerintetek miért jobb az MSZP, mint a Jobbik?

Figyelt kérdés
Ha ezek közül kellene választanom, én biztos a Jobbikra szavaznék. Ez nem provokáció akar lenni, de nem teljesen értem, hogy lehet még megbízni az MSZP-ben az elmúlt éveket számítva. Nektek mi a véleményetek? Miért jobb az MSZP?
2010. ápr. 13. 17:46
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:
34%
18:27-es, pontosan így írtam volna len a válaszomat! Egyértelmű a Jobbik a jobb!
2010. ápr. 13. 19:31
 32/54 anonim ***** válasza:
Látod, hogy a 18:11-es élvezte ezt a 8 évet, ameddig az MSZP kormányozott. Hát tudod, te meg is érdemelted :)
2010. ápr. 13. 19:42
 33/54 anonim ***** válasza:
16%

Komolyan, hogy lehettek ilyen ostobák...?

Egy szóval sem írtam, hogy élveztem. u.úgy gondolom mint ti, az MSZP elrontotta, nem tud kormányozni, és nem is fog. Ez nem kérdés már. Ha azon múlna, hogy a Fidesz vagy az MSZP nyer-e, nyilván a Fideszre szavaznék. De a Fidesz így is úgy is nyer, nincs szüksége a szavazatomra. Annak érdekében viszont, hogy ne legyen 2/3-ados többsége, teljhatalma a Fidesznek és ne erősítsem a jobbikot, kénytelen vagyok az MSZP-re szavazni a DEMOKRÁCIA érdekében (nem, nem az MSZP érdekében). Remélem sikerült felfogni, ha nem az már nem az én bajom.

2010. ápr. 13. 19:57
 34/54 anonim ***** válasza:
0%

"ha ezek közül kellene választanom, én biztos a Jobbikra szavaznék"

Nem tudom hogy 2 nappal a választások után miről beszélsz úgy őszintén???

2010. ápr. 13. 20:01
 35/54 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig te nem vagy tisztában a fogalmakkal. Tudod mit jelent a demokrácia? Az kormányoz, aki nyer, akit megszavazunk. Ezt hívják demokráciának többek között. A diktatúráról még kicsit informálódj, mert nem azt jelenti, amit te mondtál.
2010. ápr. 13. 20:04
 36/54 anonim ***** válasza:
55%
Az mszp 100x emberibb párt mint a piszok nácik.
2010. ápr. 13. 20:11
 37/54 anonim ***** válasza:
15%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:11

Jaja . Lehet hogy loptak. A Jobbik azér nem mert még a parmalentbe se volttak benne.

Es A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:11

ITT A PONT XD

2010. ápr. 13. 20:41
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
mindegyik párt lop, ha amint lehetősége van rá. ez alapján nem lehet ítélni
2010. ápr. 13. 21:23
 39/54 anonim ***** válasza:

20:04

amikor szavazunk, hogy melyik párt alapítson kormányt, akkor az demokrácia. De amint egy pártnak (esetünkben a Fidesz) 2/3-asod többsége lesz, korlátlan hatalma lesz, mert az alkotmány módosításhoz 2/3-ados szavazati arány kell, és ezt önmagában az adott párt kiteszi, tehát a többi párt nem tud ellene semmit tenni. Ez kérlek szépen már nagyon nem demokrácia, szavazhatsz te ezután bármire, mindig az lesz amit a Fidesz akar.

2010. ápr. 13. 21:27
 40/54 anonim ***** válasza:

Bizony, mindegyik párt lop... Mondom én, ilyen az emberek természete: a hét főbűnből minimum négy szinte mindenkiben megtalálható manapság...

A demokrácia sem a legjobb államforma... Egyáltalán nem az; csak még nem találtak ki nála jobbat, ami működne gyakorlatban is...

2010. ápr. 13. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!