Szerintetek miért jobb az MSZP, mint a Jobbik?
Komolyan, hogy lehettek ilyen ostobák...?
Egy szóval sem írtam, hogy élveztem. u.úgy gondolom mint ti, az MSZP elrontotta, nem tud kormányozni, és nem is fog. Ez nem kérdés már. Ha azon múlna, hogy a Fidesz vagy az MSZP nyer-e, nyilván a Fideszre szavaznék. De a Fidesz így is úgy is nyer, nincs szüksége a szavazatomra. Annak érdekében viszont, hogy ne legyen 2/3-ados többsége, teljhatalma a Fidesznek és ne erősítsem a jobbikot, kénytelen vagyok az MSZP-re szavazni a DEMOKRÁCIA érdekében (nem, nem az MSZP érdekében). Remélem sikerült felfogni, ha nem az már nem az én bajom.
"ha ezek közül kellene választanom, én biztos a Jobbikra szavaznék"
Nem tudom hogy 2 nappal a választások után miről beszélsz úgy őszintén???
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:11
Jaja . Lehet hogy loptak. A Jobbik azér nem mert még a parmalentbe se volttak benne.
Es A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:11
ITT A PONT XD
20:04
amikor szavazunk, hogy melyik párt alapítson kormányt, akkor az demokrácia. De amint egy pártnak (esetünkben a Fidesz) 2/3-asod többsége lesz, korlátlan hatalma lesz, mert az alkotmány módosításhoz 2/3-ados szavazati arány kell, és ezt önmagában az adott párt kiteszi, tehát a többi párt nem tud ellene semmit tenni. Ez kérlek szépen már nagyon nem demokrácia, szavazhatsz te ezután bármire, mindig az lesz amit a Fidesz akar.
Bizony, mindegyik párt lop... Mondom én, ilyen az emberek természete: a hét főbűnből minimum négy szinte mindenkiben megtalálható manapság...
A demokrácia sem a legjobb államforma... Egyáltalán nem az; csak még nem találtak ki nála jobbat, ami működne gyakorlatban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!