Szerintetek miért jobb az MSZP, mint a Jobbik?
1., Az MSZP demokratikus párt, vagyis tiszteletben tartja mások véleményét, nem törekszik kizárólagosságra, mint a Jobbik.
2., Az MSZP nem akar kötelezővé tenni semmi ideológiához, valláshoz köthető dolgot, és nem szól bele az emberek világnézetébe.
3., Az MSZP nem fenyegetőzik a rá nézve esetleg negatív hangnemet megütő tv csatornák (pl. HírTv, Echo stb) lerombolásával, és munkatársainak száműzésével.
4., Az MSZP egységes Európában és a piacgazdaság keretein belül gondolkodik, gazdasági programja kiszámítható, reális. Békés országot szeretne, belföldi és külföldni konfliktusok nélkül.
5., Az MSZP tiszteletben tartja az Alkotmányt, nem óhajt középkorból maradt csökevényeket ráerőltetni az országra, és nem szervez katonai alakzatban masírozó, rossz emlékeket idéző osztagokat.
6., Az MSZP nem akar iszlám terrorgárdistákat behívni, hogy megfélemlítse a lakosságot.
7., Az MSZP nem akarja visszaállítani a sorkatonaságot, és nem tervez revíziós lépéseket.
8., Az MSZP nem tartja fenn magának a jogot, hogy az embereket magukfajtáknak és magunkfajtáknak bélyegezze, mert szerintük -nagyon helyesen- minden állampolgár része a magyar társadalomnak, politikai, vallási, etnikai hovatartozástól függően.
És még sorolhatnám. Bár igazából össze sem lehet hasonlítani a két pártot. Nekem még véletlenül sem jutna eszembe a Jobbikra szavazni (amellett, hogy tiszteletben tartom azok véleményét, akik rájuk szavaznak, még ha nem is értek velük egyet).
55 %-osnak nagyon hiányzik valami az életéből, amit itt ki is fejtett.
Na ilyen választóink vannak. vajon neki mennyi az iskolai végzettsége? Ő vajon szavazhatna attól függetlenül hogy ekkora unintelligens baro.marcú? Gyanítom kb. ( bocs, max. )20 éves.
Amúgy én ha tényleg csak ez a két választás lenne ( ami teljesen élet-szerűtlen) nyílván a jobbikra voksolnék. DE ilyen nem lesz, szóval kissé értelmetlen a kérdés. Közelebb áll hozzám, mint az MSZP. Ettől függetlenül ha valaki ezek mellett is MSZP-re tolná az ikszet azt is meg tudom érteni.
Ugyan, hadd szavazzon mindenki arra amire akar. Ne ilyen kis pelyhest.ökű beszólók, mint 55%-os döntsék már el kinek mi a jó.
Amúgy mindenesetre azért a jobbik helyében elgondolkodnék, hogy bár dupla annyian szavaztak rájuk mint az EU parlamenti voksoláson,az MSZP perpillanat több szavazatot kapott. Vajon miért? Szerintem, akinek szimpatikus lenne a törekvésük, az ilyen istenbarma szimpatizásnok miatt nem oda rakják az ikszet, mert elakarnak határolódni, és többek közt az erőszakos politika miatt, amit itt mindenki már többmilliószór kifejtett, de minden jobbikos szarik rá magasból.
Viszont egyet tudok, én sokáig gondolkodtam, hogy Jobbik vagy FIDESZ, aztán ez tavaly decemberre kitisztázódott bennem. És ha a FIDESZ-től nem azt kapom, ami miatt bizalmat szavaztunk neki, 4 év múlva a jobbikra fogok szavazni, vagy az LMP-re, ha jobbik semmit nem változtat a mostani hülyeségein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!