Honnan veszik egyesek azt a baromságot, hogy a jobbikosok többsége munkanélküli?
Pajti kérlek nem tudom részletezni, mert nem emlékszem már hol olvastam, de ha ennyire érdekel akkor keress rá google-ban pajti. Megbeszéltük pajti? Okézsoké pajti.
Egy régebbi kommentelőnek válaszolnék, hogy a tanuló nem számít munkanélkülinek. A diák "foglalkozása" hivatalosan tanuló.
Nem érveltem, csak közöltem hogy csináltak egy felmérést. De tessék 5 perc kemény kereséssel megtaláltam:
"3000 fős" (kac-kac)
nincs hozzád több kérdésem...
okés, megkérdezek 3000 embert, h van e munkája és férfi e vagy nő. és ebből le fogom vonni a következtetést, hogy a férfiak vagy a nők között t9bb e a munkanélküli és ezt kiterjesztem több millió emberre, mert az biztos úgy van.
ha te ebben hiszel, akkor egészségedre, attól még baromság marad.
a százalékokat pedig nem 3000 emberből vonták le és nem 1-2 nap alatt és nem csak az alapján, hogy megkérdezték őket.
jah és mellesleg a 3000 ember nem mind jobbikos volt, hanem csak egy része, mondjuk a 3000 ember 17%-a volt jobbikos ha az eredményeket nézzük, hisz áltlaánosítunk ugye.
nah az 510 ember. ennyiből tudjuk, hogy 800.000 -el mi a helyzet mi? gratula újfent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!