Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan veszik egyesek azt a...

Honnan veszik egyesek azt a baromságot, hogy a jobbikosok többsége munkanélküli?

Figyelt kérdés
nekem is van melóm sőt nem is szar, még is a jobbikra voksoltam.
2010. ápr. 13. 16:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
49%

Honnan veszed azt a baromságot, hogy egyesek azt gondolják, hogy a jobbikosok munkanélküliek? :D :P

Viccet félre téve, szerintem minden rétegből szavaztak mindenhova. Mindenesetre az gyanús, hogy amint kiírsz egy Fidesz éltető, vagy Jobbik ócsároló kérdést, vagy 20 Jobbikos válaszol fél órán belül. :) Vagy ennyire ráérnek, vagy ennyire át van mosva az agyuk...

2010. ápr. 13. 16:25
 2/45 anonim ***** válasza:
79%
Jobbikos vagyok és dolgozom!!!!!!
2010. ápr. 13. 16:31
 3/45 A kérdező kommentje:

pár kérdésben olvasgattam már, ahogy gúnyolódnak a jobbikos válaszolókkal, hogy menjenek munkát keresni meg "munkanélküli jobbikosok", stb.

bőven kapok napközben fidezses választ a kérdéeimre, simán annyit mint a jobbikosokra.

amúgy én most is dolgozom. webfejlesztő vagyok, így a net előtt ülök kb napi 9órát idebent és 6-7 órát otthon.

2010. ápr. 13. 16:33
 4/45 A kérdező kommentje:
*fideszes
2010. ápr. 13. 16:34
 5/45 anonim ***** válasza:
75%

hát igen... ha kiírsz egy kérdést, mint pl. ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__788..

Persze hogy nem fognak tolongani a Fideszre voksolók.

Nyugi, itt vannak ők, csak akkor "támadnak" ha lehetőségük nyílik rá. A többi esetben sunyi módon kussolnak

2010. ápr. 13. 16:34
 6/45 anonim ***** válasza:
45%
Kedves előttem szóló feltételezetten Jobbikos válaszoló. Mi lenne, ha a Jobbik végre az emberek problémáival, és nem a többi politikus szekírozásával foglalatoskodna. Kikerül egy videó valami oldara, és a fanatikus jobbikos, mint egy véres kardot küldözgeti bele az éterbe, hogy "lám csak mennyire okosak vagyunk, mi tudtuk előre!". Fogadjátok el, hogy az ország 80% nem vevő a fanatikus, szélsőjobbos, erőszakos győzködésetekre!
2010. ápr. 13. 16:39
 7/45 anonim ***** válasza:
28%
Nemrég volt egy felmérés, az jött ki, hogy a legtöbb munkanélküli a Jobbik szavazói között van. Keresd meg a neten, én indexen láttam múltkor, bocs de linkkel nem tudok szolgálni.
2010. ápr. 13. 16:44
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

16:39 - ez nem szekírozás, ez a tény. Mivel a kereskedelmi csatornákon ezt a videót nem fogod látni, ezért itt a link.

A ti részetekről (feltételezem Fideszes vagy) a média megteszi azt, amit mi az interneten vagyunk "kénytelenek"

Nehogy tévedés essék, nem az Rtl klub és a Hír Tv szolgáltatja elsősorban az igazságot. Az egy álláspont és ez is - ezt meg neked kell elfogadni

2010. ápr. 13. 16:44
 9/45 anonim ***** válasza:
30%

[link]

Itt egy link arról, hogy miért gondolják ezt. Persze ez durva csúsztatás, mert hogy nyilván olyan helyeken erős a Jobbik, ahol komolyabb gondok vannak a cigányokkal. Márpedig, mint tudjuk a cigájnyok nem arról híresek, hogy a foglalkoztatottsági mutatókat felfelé mozdítsák el. :)

Nem Jobbikos vagyok, sőt!

2010. ápr. 13. 16:48
 10/45 A kérdező kommentje:

"Nemrég volt egy felmérés, az jött ki, hogy a legtöbb munkanélküli a Jobbik szavazói között van. Keresd meg a neten, én indexen láttam múltkor, bocs de linkkel nem tudok szolgálni."

aha, szóval megkérdezettek közül minimum 350-400.000 ember vallotta magát jobbikosnak ÉS munkanélkülinek?

2010. ápr. 13. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!