Honnan veszik egyesek azt a baromságot, hogy a jobbikosok többsége munkanélküli?
Honnan veszed azt a baromságot, hogy egyesek azt gondolják, hogy a jobbikosok munkanélküliek? :D :P
Viccet félre téve, szerintem minden rétegből szavaztak mindenhova. Mindenesetre az gyanús, hogy amint kiírsz egy Fidesz éltető, vagy Jobbik ócsároló kérdést, vagy 20 Jobbikos válaszol fél órán belül. :) Vagy ennyire ráérnek, vagy ennyire át van mosva az agyuk...
pár kérdésben olvasgattam már, ahogy gúnyolódnak a jobbikos válaszolókkal, hogy menjenek munkát keresni meg "munkanélküli jobbikosok", stb.
bőven kapok napközben fidezses választ a kérdéeimre, simán annyit mint a jobbikosokra.
amúgy én most is dolgozom. webfejlesztő vagyok, így a net előtt ülök kb napi 9órát idebent és 6-7 órát otthon.
hát igen... ha kiírsz egy kérdést, mint pl. ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__788..
Persze hogy nem fognak tolongani a Fideszre voksolók.
Nyugi, itt vannak ők, csak akkor "támadnak" ha lehetőségük nyílik rá. A többi esetben sunyi módon kussolnak
16:39 - ez nem szekírozás, ez a tény. Mivel a kereskedelmi csatornákon ezt a videót nem fogod látni, ezért itt a link.
A ti részetekről (feltételezem Fideszes vagy) a média megteszi azt, amit mi az interneten vagyunk "kénytelenek"
Nehogy tévedés essék, nem az Rtl klub és a Hír Tv szolgáltatja elsősorban az igazságot. Az egy álláspont és ez is - ezt meg neked kell elfogadni
Itt egy link arról, hogy miért gondolják ezt. Persze ez durva csúsztatás, mert hogy nyilván olyan helyeken erős a Jobbik, ahol komolyabb gondok vannak a cigányokkal. Márpedig, mint tudjuk a cigájnyok nem arról híresek, hogy a foglalkoztatottsági mutatókat felfelé mozdítsák el. :)
Nem Jobbikos vagyok, sőt!
"Nemrég volt egy felmérés, az jött ki, hogy a legtöbb munkanélküli a Jobbik szavazói között van. Keresd meg a neten, én indexen láttam múltkor, bocs de linkkel nem tudok szolgálni."
aha, szóval megkérdezettek közül minimum 350-400.000 ember vallotta magát jobbikosnak ÉS munkanélkülinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!