Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan veszik egyesek azt a...

Honnan veszik egyesek azt a baromságot, hogy a jobbikosok többsége munkanélküli?

Figyelt kérdés
nekem is van melóm sőt nem is szar, még is a jobbikra voksoltam.
2010. ápr. 13. 16:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%
Abból a régióból vannak a legtöbben, ahol a legtöbb a munkanélküli.
2010. ápr. 13. 16:56
 12/45 anonim ***** válasza:
30%

Még mindig nem vagyok jobbikos, de azért mindig mosolygok olyanokon akik kész tényként közlik azt amit valahonnan félfüllel hallottak egy olyan embertől, akinek egy 3. ismerőse mesélte. :)

"Valahol olvastam..." Így a legkönyebb hitelesnek mutatni magunkat...

2010. ápr. 13. 16:58
 13/45 A kérdező kommentje:

"Abból a régióból vannak a legtöbben, ahol a legtöbb a munkanélküli."

Abban a régióban vannak a legtöbben ahol a legtöbb a cigány és szar a közbiztonság.

2010. ápr. 13. 17:02
 14/45 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ehhez a Jobbikos munkanélküliséghez hozzátartozik egy részigazság, ugyanis a legtöbb fiatal is a Jobbik szimpatizánsa. A fiatalok pedig 26 év alatt főleg tanulnak, keményebb egyetem mellett lehetetlen dolgozni, így akár őket is felfoghatjuk "munkanélkülinek". Én is orvosnak készülök, ha most felvesznek, én is legalább 26 éves koromig tanulni fogok (plusz x év rezidensképzés).
2010. ápr. 13. 17:15
 15/45 anonim ***** válasza:
10%
Látod!Ti nem cigányoztok...:)))Miért rossz a közbiztonság?Ne itt panaszkodjál, van erre megfelelő hely, úgy hívják:Országos Rendőrfőkapitányság.Na ott van ügyfélfogadás és várják a panaszodat.
2010. ápr. 13. 17:36
 16/45 anonim ***** válasza:
53%
Kedves utolsó, Te sem vidéken laksz, látom... Mart ha te sem tudnál a szőlődben, kertedben dolgozni, mert a cigányok mindent ellopnak, ami mozdítható, Te sem így beszélnél. Hiába panaszkodunk a rendőrnek, 20 ezer forintig bármit megtehet a cigány...
2010. ápr. 13. 17:46
 17/45 anonim ***** válasza:
9%
Mert csináltak többféle szempont szerint felméréseket a párszimpatizánsokról, és az derült ki, hogy a Jobbikban főleg munkanélküli fiatal férfiak vannak.
2010. ápr. 13. 18:38
 18/45 A kérdező kommentje:

"Látod!Ti nem cigányoztok...:)))Miért rossz a közbiztonság?Ne itt panaszkodjál, van erre megfelelő hely, úgy hívják:Országos Rendőrfőkapitányság.Na ott van ügyfélfogadás és várják a panaszodat."

idióta, talán már a cigány szót is betiltottátok vagy mi? iszonyat szánalmas vagy.

2010. ápr. 13. 18:41
 19/45 A kérdező kommentje:

"ma 18:38":

részéetezd ezt a több szempontot pajti, had lássam, hogy a jobbikosok több mint 50%a munkanélküli!

2010. ápr. 13. 18:41
 20/45 anonim ***** válasza:
0%
Idióta!Te is munkanélküli vagy?Vagy csak csalódtál a választások eredményében és idejársz dühöngeni?Képzeld!Az utolsó ház után van a kertünk és még soha semmit nem loptak el!Hol élsz?Romániában?Etiópiában?
2010. ápr. 13. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!