Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a kormánnyal...

Egyetértesz a kormánnyal abban, hogy ne fogadjuk el a menekült kvótát?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 10:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
11%

"Talán meg kellene próbálnod gondolkodni is ahelyett, hogy feltétel nélkül elhiszel minden libsi hazugságot. Az európai népek fogynak, a betolakodók szaporodnak, ráadásul még érkeznek is folyamatosan. Ez alapján könnyen belátható, hogy hamarosan többségbe kerülnek."

Talán meg kellene próbálnod gondolkodni is ahelyett, hogy feltétel nélkül elhiszel minden szélsőjobber hazugságot. A beilleszkedett menekültek szaporulata jelentősen csökken és alig nagyobb az őslakosoknál. [link]

"Még egyszer mondom: Európában nincsenek menekültek. Aki menekült, az megáll az első biztonságos országban, ahova eljut. Aki onnan továbbmegy, az nem menekült, hanem bevándorló."

Ezt nem te döntöd el hanem a befogadó országok, akik ha megadják nekik a menekültstátuszt, akkor menekültnek számítanak, akárhány országon keresztül jöttek.

"Talán már hallottál az elhíresült statisztikáról, mely szerint Svédországban a nemi erőszakok 3/4-ét bevándorlók követik el."

Persze, gyakori hazugság a szélsőjobberek részéről. [link]

2016. jún. 23. 16:52
 22/37 anonim ***** válasza:
19: a járásomban nekem kellett megtennem. Azon kívül: kollégáktól tudom. Még ezen kívül: látom az országos tendenciát.
2016. jún. 23. 17:17
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

"Talán meg kellene próbálnod gondolkodni is ahelyett, hogy feltétel nélkül elhiszel minden szélsőjobber hazugságot. A beilleszkedett menekültek szaporulata jelentősen csökken és alig nagyobb az őslakosoknál."

Nem mondták még neked, hogy blog.hu végű oldalakon írt dolgokat nem kell feltétlenül elhinni?

"Ezt nem te döntöd el hanem a befogadó országok, akik ha megadják nekik a menekültstátuszt, akkor menekültnek számítanak, akárhány országon keresztül jöttek."

Ha öngyilkos hajlamú országok, akkor felőlem megadhatják nekik a menekültstátuszt, de attól még nem menekültek, mert mire odaérnek, már rég nem menekülnek semmi elől.

"Persze, gyakori hazugság a szélsőjobberek részéről."

Amit te linkeltél, az nem cáfolja az állításomat, csak szélsőliberális hablaty. Itt viszont fehéren-feketén leírják, hogy a betolakodók által elkövetett erőszakcselekmények száma már évtizedek óta többszöröse a svédekének: [link]

2016. jún. 23. 17:33
 24/37 anonim ***** válasza:
17%

"Nem mondták még neked, hogy blog.hu végű oldalakon írt dolgokat nem kell feltétlenül elhinni?"

A grafikonokon rajta vannak a források, ha lusta vagy elolvasni az nem az én hibám.

"Ha öngyilkos hajlamú országok, akkor felőlem megadhatják nekik a menekültstátuszt, de attól még nem menekültek, mert mire odaérnek, már rég nem menekülnek semmi elől."

És ezt még mindig nem te döntöd el.

"Itt viszont fehéren-feketén leírják, hogy a betolakodók által elkövetett erőszakcselekmények száma már évtizedek óta többszöröse a svédekének: [link]

Egy blogbejegyzés, ami blogbejegyzésekre hivatkozik, amelyek forrásmegjelölés nélküli grafikonokra hivatkoznak. Ez így roppant vérszegény.

2016. jún. 23. 18:13
 25/37 anonim ***** válasza:
7%

"A grafikonokon rajta vannak a források, ha lusta vagy elolvasni az nem az én hibám."

Lehet, csak éppen nem arról szól, amiről beszélünk. Arról nem volt szó, hogy a betolakodók mekkora része hívő.

"És ezt még mindig nem te döntöd el."

Ahogy azt sem én döntöm el, és nem is te, hogy Törökországban, Görögországban, Macedóniában, Szerbiában és Magyarországon van-e háború. Ha nincs, akkor mi elől menekülnek az összes felsorolt országon keresztül?

"Egy blogbejegyzés, ami blogbejegyzésekre hivatkozik, amelyek forrásmegjelölés nélküli grafikonokra hivatkoznak. Ez így roppant vérszegény."

[link] A kedvedért utánanéztem, kiknek a honlapja ez. A szervezet alapítója zsidó, tehát nem vádolható bevándorlásellenességgel. A grafikonok egyébként hivatalos felmérések alapján készültek. Gyanítom, hogy nem igazán tudsz angolul, de a szellemi szinted és a stílusod alapján nem is vártam mást.

2016. jún. 23. 18:28
 26/37 anonim ***** válasza:
77%

Ok

Hogy megértsétek,magamból indulok ki: ha háború van,a házam nem tudom eladni. Ha van aranyam,pénzem,azt viszem magammal. Nekem nincs tők€m,bár becsülettel dolgozom.

A férjem ki volt vezényelve a határra szeptemberben. 5 kg arannyal teli táska, 400ezer forinos mobilok voltak eldobálva a határ mentén,amit természetesen ők leadtak. Ezeknek az embereknek kevés százaléka menekült,őket sjnálom,segíteni kell rajtuk. A többség politikai okokból bomlasztja,amit lehet.

2016. jún. 24. 15:46
 27/37 anonim ***** válasza:
34%

"A férjem ki volt vezényelve a határra szeptemberben. 5 kg arannyal teli táska, 400ezer forinos mobilok voltak eldobálva a határ mentén,amit természetesen ők leadtak. "

Hát persze, 5 kg arany... Remélem csak trollkodsz vagy megártott az anyag.

2016. jún. 24. 19:57
 28/37 anonim ***** válasza:
77%

27: nem trollkodtam soha. Ez volt,ha tetszik,ha nem.

Tényleg sajnálom,aki háború elől menekül. De ezeket nem,akik feldúlni vannak itt. Vagy fiaral vagy,vagy nem látsz. Amit írtam,igaz.

2016. jún. 24. 20:34
 29/37 anonim ***** válasza:
5%

"Ja hát ha a tények ellentmondanak neked akkor jöhet a nettó személyeskedés. Nem is vártam mást, nácikám."

Ne zavarjon, hogy te kezdettől fogva személyeskedsz, és semmilyen idevágó tényt nem tudtál mutatni.

2016. jún. 25. 08:55
 30/37 timeamagdolna ***** válasza:
31%
A népszavazás konkrétan arról szól, hogy mi, magyarok dönthessünk arról, hogy kit és mikor akarunk betelepíteni. A válasz ezért lesz egyértelmű: NEM akarjuk ennek eldöntésének a jogát kiadni a kezünkből. Naná!
2016. jún. 26. 07:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!