Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy a...

Egyetértesz azzal, hogy a tanárokat, óvodapedagógusokat évente alá kellene vetni pszichológiai teszteknek?

Figyelt kérdés
A mostani "bugyilihúzós" eset is mutatja,hogy milyen aberrált emberek érintkeznek gyerekekkel....
2016. jún. 23. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Előbb a politikusokkal, államtitkárokkal, egyéb felsővezetőkkel kéne kitölteni. Utána jöhet mindenki más. Itt a gyakorin is jóval kevesebben lennének, ha mentális egészséghez lenne kötve a válaszadás lehetősége.
2016. jún. 23. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
na jó, de mi nem is rendelkezünk a gyerekek szemszögéből teljhatalommal
2016. jún. 23. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha az én gyerekemmel ilyet csinálnának,én biztosan feljelentést tennék!
2016. jún. 23. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Meglátásom szerint az emberek nem menet közben válnak aberrálttá. Nem tudok elképzelni olyat, hogy a múlt évi pszichológiai teszten megfelelt valaki, idénre pedig, egy év alatt aberrálttá vált.

Azzal viszont egyetértenék, hogy a pálya kezdetén pályaalkalmassági pszichológiai vizsgálaton kelljen részt venniük, és ha menet közben "balesetet okoznak", vagy gyanú felmerülése esetén meg kelljen ismételni a pályaalkalmassági pszichológiai vizsgálatot.

Már csak az a kérdés, létezik-e megbízható pályaalkalmassági pszichológiai vizsgálat.

2016. jún. 23. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

szerintem meg a legtöbb ember egy teszten azt húzná be, hogy nem ölne embert, aztán mégis jó sok gyilkosság történik

az ilyen adatokról hiteles képet csak külső szakértő tudna készíteni, egy önálló teszten az alany még magának is tudna hazudni

de persze ilyenek nem kellenek a közszférába, különösen az oktatásba nem, hiszen milyen dolog már, hogy a nevelőknek megmondjuk, hogy mit miből és hogyan...

2016. jún. 23. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
4%

Azt meg nagyon helyesnek tartom, hogy a gyerekek jogairól fejtágítást kapnak az érintett pedagógusok.

Manapság már egy tanárt sem azért tisztelnek, mert nála a tudás, hanem azért, mert övé a hatalom, ő osztja az érdemjegyet.

2016. jún. 23. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a felvételinél kéne valami pszichológiai alkalmassági vizsga. És a képzés során és nagy hangsúlyt kéne arra fektetni, hogy hogyan kell bánni a gyerekekkel. Nem csak az oktatandó tárggyal foglalkozni, hanem a lelki, érzelmi dolgokkal.

És ha már munkába álltak, akkor időnként (bár én az évit gyakorinak tartom) kéne pszichológia teszt is. Végül is a rendőröknél is van rendszeresen pszichológiai alkalmassági felülvizsgálat.

2016. jún. 23. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:

# 2/7 Időpont ma 10:12

De, ugyanis ti örültök és szavaztok olyanokra akiknek fingjuk nincs az oktatásról. No, meg utána véditek is, hogy de hát feri idején is szarvót!

Szóval nem kéne inkompetens vezetést megszavazni. Meg felháborodni, ha szót emelnek ellenük.

2016. jún. 23. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!