Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Most eltekintve attól, hogy Jobbikos vagy, vagy sem. Én a Jobbikra szavaztam, de Vona annyira nem szimpatikus, tőle függetlenül mondom amit mondok, ha Orbán írta volna ezt, akkor is szimpatikus lenne, szóval:

Hálával és szeretettel köszönöm mindenkinek, aki segített bennünket abban, hogy ezt az eredményt elérjük. Történelmi áttörést hajtottunk végre azzal, hogy ekkora ellenszélben közel egymillió ember támogatását megszereztük.

Egyúttal szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek csalódást okozott, hogy az MSZP-t nem sikerült megelőznünk. Nagyon szerettem volna én is, de nem sikerült. Le kell vonni a konzekvenciákat, értékelni kell az eredményeket, meg kell találni a saját hibáinkat, a gyenge pontjainkon javítani, az erősségeinket fejleszteni kell.

Egy biztos: a Jobbik folyamatosan erősödik, és amit tegnap elértünk az egy újabb nagy lépést jelentett a szebb jövő felé. Az országgyűlési munkára gőzerővel készülünk. Nem fogunk csalódást okozni. Persze ha bárkinek javaslata, ötlete van arról, mit tegyünk, örömmel veszem, ha megírjátok javaslataitokat a facebookos profil-oldalamra.

Még egyszer köszönet Nektek!

Szebb jövőt!

Vona Gábor

A kérdésem az, hogy melyik pártelnök írt volna ilyet, hogy

"ha bárkinek javaslata, ötlete van arról, mit tegyünk, örömmel veszem, ha megírjátok javaslataitokat"? Szerintem tiszteletreméltó gesztus, hogy az emberek írhatnak neki, és figyelembe veszi az emberek véleményét. Nem így kéne viselkednie minden politikusnak? Kulturált, nem mocskolódó, normális válaszokat kérek!

2010. ápr. 13. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddig is írhattál más politikusoknak is.Eddig sem vették figyelembe,és Vona is csak azt veszi majd figyelembe,amiről úgy véli,hogy a hatalomhoz segítheti.Egyszerűen tudja,hogy mit kell mondani a híveinek.A programja is csak az emberek megszédítését tükrözi.Ugyanolyan politikus,mint a többi.
2010. ápr. 13. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit mondhatnék? Közepes szónok. Egy jó gimis már meg tudta volna írni ugyanezt ugyanígy.
2010. ápr. 13. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Remélem, soha nem lesznek többen, akik rájuk szavaznak, ez is túl sok. Na, most ha kibírod, hogy ne pontozz le..
2010. ápr. 13. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kíváncsi. Nem pontozlak le.
2010. ápr. 13. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,te a normális emberek közé tartozol.

Normális embernek nem éppen szimpatikus az aki túl sok egoval rendelkezik.Illetve képes hazudni is,ha arról van szó.

Márpedig minden politikus ezt teszi.Valahol elvárás is,hogy azt mondják,amit a "nép" akar hallani.

Egy nekem szimpatikus ember az nem képes ezt csinálni,tehát a politikusok alapból nem szimpatikusok.Meg ugye nem is ismerem annyira egyiket sem hogy el tudjam dönteni.Mert ugye én pl öltöny alapján nem választok...(jajj de cuki a kockás ingben-hallottam már ilyent-egyébként igen,a próbababa is)Viszont szükség van rájuk...

A gond ott kezdődik,amikor sok fanatikus istenít valakit,mert önmagában nem bízik.Innentől fogva bármit is csinál az fenomenális,más természetesen meg a kislábujja körméig se ér fel.Ezért nem is képesek soha racionális döntéseket hozni,sajnos az ország nagy része ezen csodavárók közül kerül ki.

Tehát ne változz,mert igenis az a fontos,hogy egy tett legyen szimpatikus,ne egy általad egyáltalán nem ismert személy!Hozzáteszem nehéz széllel szemben....

2010. ápr. 13. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Végre egy szimpatikus jobbikos szavazó. 09.25-ös.
2010. ápr. 13. 10:46
 7/7 BlackSword ***** válasza:
Már írták, de tény, hogy eddig is lehetett írni a politikusoknak, a hivataloknak, a minisztériumoknak, és még annyival toldanám meg az első hozzászólást, hogy ezeknek a szerveknek válaszadási kötelezettségük van,k azonos formában és (ebben nem vagyok biztos) 30 vagy 60 napos határidővel.
2010. ápr. 13. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!