Ha lenne alapjövedelem, kapnák az erdélyi magyarok is? Vagy ehhez Magyarországra kéne költözniük?
# 29/31
"""Köszönöm a válaszokat, rá is kerestem a témára, és én is úgy látom, hogy Magyarországon az alapjövedelem még nem időszerű;"""
-------------------------------------------------------
-Érdekes :-) Nekem az itthoni és külföldi tapasztalataim alapján inkább úgy tűnik hogy időszerűbb mint valaha bármikor.
------------------------------------------------
""nagy biztonsággal szerintem kijelenthető, hogy legközelebb is Fidesz-kormány lesz, és az ő középosztályt erősítő célkitűzéseik ellentétesek az alapjövedelem koncepciójával."""
--------------------------------------------------
Igen?Szerinted.Na ne mondd ! :-) Mivagy te Orbán Viktor? Vagy valami elvakult fideszfan? Netán napkeleti bölcs?Gyanítom erről még Orbán haverod sincs ennyire meggyőződve min te :-Đ Persze katonai puccsal átveheti a teljhatalmat de az már gyanús lesz Brüsszelnek is ;-)
A szélsőjobboldal (a dolgok jelenlegi állása szerint) kizárólag Angliában élvez kiemelt támogatottságot.Ezt azért ne feledjük.Még náciéknál is multikulti van szeretet és béke.
------------------------------------------------
"""Ha lehet hinni a statisztikáknak, és már tényleg nagyon erős a támogatottsága az FNA-nak, szerintem ezt majd a Fideszt követő kormány fogja csak megvalósítani""" valamikor,"""
-----------------------------------------------------
-Ebben igazad van.Pökhendi Hitlerjugend népirtó haverod 2018 -ban végre elbúcsúzik, eltolja a sz.r biciklijét a politkai életből,és várhatóan a PM lesz az aki remélhetőleg egy-két éven belűl ki fogja dolgozni az alapjövedelmi törvényt.
"""Nem tragédia, ha nem lesz, most még nem is időszerű, de úgy eszembe jutott megkérdezni tőletek, mikor láttam azt a felmérést, amit linkeltem is.""""
----------------------------------------------
Nekem elhiheted mivel én aktivista vagyok hogy a magyar emberek számára igenis komoly tragédiát jelent a feltétel nélküli alapjövedelemnek a hiánya.
Magyarorszagi nyugdijat az kap aki dolgozott is ott, ilyen nesze csak mert magyarul beszelsz nem,letezik.
#34, nyugodtan megkerdezheter az osszes nyugdijast a kornyekunkon hogy honnan kapjak a penzt...
""Valami azt súgja, hogy az előttem szóló egy troll, vagy más szándék vezérli. Kétlem, hogy valaki valóban hitlerezéssel akarja népszerűsíteni az alapjövedelmet, vagy a PM-et, és emellett gyorsan azt is állítja, hogy aktivista.""
--------------------------------------------------------
-Ebben tévedsz.Én ugyanis nem vagyok se troll sem pedig fasiszta.Azok a szavazók a fasiszták akik a fideszt támogatják a szavazataikkal.
Ugyanúgy nem kapnának, mint ahogy szociális- és egészségügyi juttatásokat sem kapnak. Ehhez Magyarországra kell települni.
Amúgy meg nem lesz alapjövedelem, esélytelen, nincs miből fedezniük.
Ne álmodozzatok alapjövedelemről, inkább járjatok templomba!!!
Az alapjövedelemről álmodozhatsz életed végéig, ha akarsz valamit azt el kell venned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!