Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "náciknak" igazuk van,...

A "náciknak" igazuk van, avagy miért nácizzák le az igazságot kimondó embereket?

Figyelt kérdés

Aki felhívja a figyelmet a ballibek által leginkább imádott kisebbség bűneire - mely amúgy a leggazdagabb a világon és jelenleg is elnyom egy másik népet, amelynek elfoglalta a földjét -, vagy a liberalizmus bűneire, az sokak szerint mindjárt náci. Pl. aki azt mondja, Churchill is hasonló dolgokat tett, mint Hitler, ami szintén tény. Vagy aki szerint nem is Németország kezdte a 2. vh-t, hanem tényszerűen levezeti az ok-okozati összefüggéseket az I. vh-tól (pl. hogy szegény elfoglalt Franciaország visszafizethetetlenül nagy kárpótlásra kötelezte Németországot, megszállta annak ipari központját, majd ő üzent hadat Németországnak). Legutóbb a Morgethau-tervről kérdeztem, amit liberálisok találtak ki (azon belül egy kisebbséghez tartoztak), mely 20 millió német megsemmisítését és Németország teljes tönkretételét célozta, amely a szövetségesek hivatalos politikája volt évekig, és mindenki lenácizott.

Már az is értelmetlen, hogy nácinak neveznek magyar embereket, hiszen a nácizmus egy német ideológia.

2016. jún. 18. 09:55
1 2 3
 21/25 Rubicon87 ***** válasza:
Kérdező, elég szánalmas, hogy logikáról beszélsz és azt sem vagy képes értelmezni amit neked írnak.
2016. jún. 19. 23:15
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
bár Rubiconnal nem mindig értek egyet, de elgondolkozhatnál azon, amit mond; egy mondatot nem vagy képes értelmezni, akkor miből gondolod, hogy ennél nagyobb dolgokban te látsz tisztán?
2016. jún. 19. 23:27
 23/25 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nem vagyok képes értelmezni egy mondatot? Miért ne tudnék? Ki az a rosszindulatú liberális hülye, aki ilyet feltételez valakiről? Gondolom, a pofán verős példát úgy értette, hogy a németek kezdték a háborút, én mégis a szövetségeseket vádolom korábbi bűnökkel, melyek végül kirobbantották a háborút, sőt, ők is üzentek hadat Németországnak. Már többször olvastam ezt a hasonlatot, de ez ugyanolyan, mintha az 56-os forradalomra mondanánk a magyarokat vádolva. Ott is látszólag mi kezdtük az erőszakot, de ott is évtizedes terror előzte ezt meg a másik fél részéről. Németországot visszafizethetetlen mértékű kárpótlásra kötelezték (azt hiszem, pár éve fejezte be a visszafizetést), a franciák megszállták az ipari központját (melyet végül Hitler szüntetett meg), és elvették területének kb. 10%-át, a legnagyobb, porosz területeket Lengyelország. És persze a német kisebbséggel sem bántak kesztyűs kézzel. És mindez csak azért történt, mert elveszített egy háborút. Ezt én nem tudom úgy értelmezni, hogy a gonosz Németország minden előzmény, sérelem nélkül megtámadott más országokat. Aki így látja, annak vannak súlyos logikai és erkölcsi problémái.

Azokra a sületlenségekre már nem is reagáltam, hogy egyesek nem értik, a békediktátumokban bűnrészes, Németországot megtámadó Anglia, mellyel Hitler békére törekedett (még Hess is odarepült) mivel verte pofán Németországot, hogy Németországnak nem volt semmi gondja a 2 vh között, Palesztinában a palesztin fél is ugyanolyan bűnösek abban, hogy a zsidók megszállták és elfoglalták az országot, hogy a Felvidék elcsatolása teljesen igazságos volt vagy hogy a rómaiaknak (!) nem kellett volna engedni letelepedni a germánokat.

2016. jún. 20. 07:06
 24/25 Rubicon87 ***** válasza:
Na ezért nincs logikád, ennyi marhaságot amit összehordani... De legalább kiderül lassan hogy mindenki bűnös csak Hitler és kicsiny bandája volt végig patyolat tiszta. Gratulálok.
2016. jún. 20. 11:47
 25/25 anonim ***** válasza:

"a franciák megszállták az ipari központját (melyet végül Hitler szüntetett meg)"

helyett: amit végülis a franciák maguk szüntettek meg, mert többe került nekik a megszállás, mint amennyi hasznuk volt belőle

2016. jún. 20. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!