Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik szerint az ország...

A Jobbik szerint az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla. Szerinted?

Figyelt kérdés
Ez nagy hülyeség.Ki ez a Vona?Talán egy látnok,hogy ő és a pártja jobban tudja a szavazók szándékát,mint saját maguk?
2010. ápr. 12. 18:23
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Nemtudom... nem vagyok valami nagy politikus, de ezek legalább észreveszik, hogy a nép nyomorog... a nagytöbbség... sehol máshol nincs ilyen gusztustalan adótörvény mint itt, politikusoknak jár minden pénz, meg a romáknak.. (félre ne értsetek, van roma barátnőm. nem vagyok rasszista, de az ötven kilós fuksz...) meg észreveszik, hogy van cigány bűnözés. létezik, ez van. és nem a mi pénzünkből kampányolnak. olyan felvonulást láttam civil emberektől.. motor, autó, magyarzászló, jobbikplakát, duda. ennyi. nem került többe 2000 forintnál az egész, és jobban nézett ki mint az itt az idő, stb...
2010. ápr. 12. 18:49
 22/38 anonim ***** válasza:
48%

Ha ez igaz lenne, akkor arra szavaztak volna... :S Amúgy ja, sok az agymosott ember aki fél a jobbiktól.

Az én szavazatom megkapták, Szebb Jövőt!

2010. ápr. 12. 18:50
 23/38 anonim ***** válasza:
35%

Nektek elgurult a gyógyszeretek!

A Jobbik egyáltalán nem szélsőjobb főleg nem fasiszta!

A ti beteges fantáziátok,hogy gázkamrákat építenek és mindenkit kinyírnak!!TE JÓ ISTEN!!

Ha nektek fasizmus az,hogy a saját országod történelmi jelképeit hordod akkor miért vagy rasszista???

És ha valaki azt mondja,hogy zsidó akkor ő miért rasszista???Akkor ennyi erővel az összes zsidót seg*be lehetne rúgni ha azt mondják,hogy magyar!!!!!!!!!nem értem hol az összefüggés!

2010. ápr. 12. 18:50
 24/38 anonim ***** válasza:
65%
Ezt már kifejtettem máshol is. Azért rasszista kedves intelligens barátaim, mert azt, hogy zsidó úgy mondod ki, hogy még kimondani is undorodsz, úgy beszélsz róluk mint a kivert kutyákról,és általában igencsak negaítv jelzőként használod. A magyart általában nem. Sajnos a nálunk fejlettebb országokban (Ausztria) már a "magyar" is hasonló jelentésű lett a "Ne lopj,magyar!" feliratú táblákkal együtt. Erre vagyunk büszkék? És kint, nem a cigányok lopkodnak, hanem a hófehér bőrű igazmagyar barátaitok.
2010. ápr. 12. 18:59
 25/38 anonim ***** válasza:
38%
ja bocs!Most az egy dolog,hogy én milyen hangnemben zsidózok,csak te elfeledkezől arról,hogy ő meg a sz-rt is beléd törlik!!!Kérik a hatalmas pénezeket a holokausztra,holott semmi rokonságban nem áll az akkor meghalt emberekkel.
2010. ápr. 12. 19:12
 26/38 anonim ***** válasza:
44%

Áh, szóval a gyűlölködés, az "irtsunk ki mindenkit, aki nem tetszik", meg a "semmiből jöttünk, de majd mi megmondjuk" hozzáállások az értelmesek...

Azt mondja Vona tegnap, a nulláról indultak. Hát kb most is ott tartanak, nem raktak le semmit az asztalra, de "magyarkodni" van eszük, a birkák meg követik.

Ha ez az értelem, akkor inkább nem kérek belőle.

A szegfű elszáradt, ez a lényeg, ennek örülni kéne, nem háborogni :-D

2010. ápr. 12. 19:13
 27/38 anonim ***** válasza:
jaja:D
2010. ápr. 12. 19:17
 28/38 anonim ***** válasza:
42%
Én még mindig az 1/3-ba vagyok
2010. ápr. 12. 19:18
 29/38 anonim ***** válasza:
De ha jól belegondolsz minden párt abból lett hogy mutassuk meg a másiknak ki a fas*a gyerek???nem??
2010. ápr. 12. 19:18
 30/38 anonim ***** válasza:

Adjon az Isten!

Azt azért észre kellene venni, hogy Észak-Magyarország nagy részén igencsak 20% fölött van a JOBBIK támogatottsága. Igen, tudom, a Fidesz nyert itt is, de előretörésüket érdemes megfigyelni. Ezek az emberek nem Vona Gábor két szép szeméért szavaztak a pártra és nem is azért, mert nácik vagy rasszisták. Egyszerűen be kell látni, hogy az embereknek elege lett valamiből. Főként Észak-Magyarország vált nagyon sok bűnözés melegágyává az utóbbi években. Erről nem hallgatni kell, nem elkendőzni ezt a tényt, hanem foglalkozni vele, és megoldani ezt a problémát!

Aztán sokan írják itt, hogy tudatlanok, degeneráltak, naivak a Jobbikosok. Igen lehetséges. De mivel jobb az eddig irányító értelmiség? Fényes országot rittyentettek nekünk...Köszönjük.

De van, amit be kell látni a Jobbikosoknak is. Embernek kell maradni. Ha hirdetjük az igazságot, akkor igaz életet kell élnünk. Ha hazánkért állunk ki a kampány során, azért később is ki kell állni! (gondolok itt a nemzeti öntudatra)

Lehet példálózni régi fényképekkel, videókkal, csak azt árulja már el akkor nekem valaki, hogy ha olyan pártot is lejáratunk, aki mégcsak nem is mutathatta meg magát élesben, akkor miért szavaz még a választók 19%-a a biztos rosszra, aki eljátszotta a bcsületét. Szép dolog, ha életünk során kiállunk egy ideológia mellett. Kitartásról ad bizonyítékot. De ami sok, az sok.

Köszönöm, ha elolvastad. :)

Szebb Jövőt!

És ne ítéld el embertársadat azért, amiért ő másképp látja a világot, mint te! :)

2010. ápr. 12. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!