Emberek, miért szavaztatok az mszp-re?
Nem, hanem azért mert hányok a Fidesztől, szélsőséges meg nem vagyok, az LMP meg nem valami szakértő párt.
És úgy érzem, a botrányok ellenére még mindig nem olyan az MSZP, mint a Fidesz.
Az MSZP-ben nincs elég erő, kitartás, szaktudás, hogy erős Magyarországot építsenek. Erre csak a Fidesz képes.
A ~ 19% MSZP szavazó 95% a nyugdíjasok köréből kerül ki, akik nem tájékozódnak, nincsenek információik a pártról, csak azt látják, hogy az MSZP lépten-nyomon nekik kedveskedik, hogy megnyerjék a szavazataikat.
Én a szabad vallásgyakorlás miatt ,amit szerettem volna egy kollégámmal megértetni,aki ugyebár fideszes,de csak nézett miről beszélek,pedig én emlékszem mi volt a fidesz éra alatt,mégha sokan nem is... nem akarok abban hinni,amit rámerőltetnek,sem a családomra. .. nem olyan kort élünk és ez visszalépés lenne.
Valaki tegnap mondta,hogy legmegdöbbentőbb élettapasztalata az volt,hogy ugyanazokat az információkat hallja nagyjából mindenki,és meglepően ellentétes tanulságot vonnak le belőle. . .volt erre már sok példa a történelemben.. .és még a cáfolat is ugyanaz mindkettőnek,de a konkluzió mégis ellentétes. . .érdekes dolog ez.
Igaza van az utolsónak
Én a jobbikra szavaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!